OGLASILI SE IZ ZVEZDE O ERAKOVIĆU: Evo gde je zapelo sa Rusima!
Strahinja Eraković, Foto: Starsport©

sada je sve jasnije

OGLASILI SE IZ ZVEZDE O ERAKOVIĆU: Evo gde je zapelo sa Rusima!

Mladi defanzivac na prekretnici karijere

Objavljeno: 15:12h

Transfer Strahinje Erakovića je ovog leta glavna tema u Srbiji, a jedino je sigurno da će se preseliti u rusku Premijer ligu.

Danima se licitira da li će mladi defanzivac zadužiti dres Spartaka iz Moskve ili Zenita, a navodno je aktuelni šampion trenutno vodeći u trci.

Sada su se na tu temu oglasili iz Crvene zvezde...

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela otkrio je da transfer defanzivca nije završen jer se čeka odluka fudbalera po tom pitanju.

- Treba naglasiti da je transfer Erakovića planiran, a sa njim smo upoznali i trenera Baraka Bahara pre nego što je došao. Čekala se samo prava ponuda. Imamo dve ponude i na njemu je da odluči šta je za njega bolje. U zavisnosti od finansijske ponude za njega i sportskih ambicija on će odlučiti. Mislim da ćemo tokom narednih dana znati gde odlazi- rekao je Mrkela za TV informer.

Mitar Mrkela
Mitar Mrkelafoto: Starsport©

U međuvremenu se oglasio i generalni direktor Spartaka Oleg Mališev koji je potvrdio da je Eraković u ovom trenutku bliži Zenitu.

Ruski novinari su ga pitali da li je transfer Erakovića u Zenit deo pogodbe koju srpski klub ima sa Gazrpomom.

- Ne znam koje obaveze Crvena zvezda ima prema Gazpromu. Nisam video taj ugovor, tako da ne mogu da komentarišem njihov poslovni odnos. Mogu samo da kažem da mi u ovom trenutku preispitujemo druge opcije. Mislim da transfera Erakovića u Spartak neće biti- poručio je Mališev.

BONUS VIDEO:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso/Informer TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.