PARTIZAN DOVODI CRNOGORCA? Hteli Đurđevića, ali ova opcija je MNOGO REALNIJA!
Milutin Osmajić u dresu Crne Gore, Foto: Armin Durgut / - / Profimedia

transfer na pomolu?

PARTIZAN DOVODI CRNOGORCA? Hteli Đurđevića, ali ova opcija je MNOGO REALNIJA!

Partizan bi mogao da dovede ofanzivca iz Crne Gore

Objavljeno:

Gledao je na početku prelaznog roka ka Španiji, gleda i sad, dok se letnja pijaca zahuktava. Za razliku od Uroša Đurđevića čiji angažman, čak ni na pozajmicu iz Sporting Hihona, nije bio izvodljiv, probaće Partizan da sa Iberijskog poluostrva dovede napadača i to u liku Milutina Osmajića, člana Kadiza.

Reč je o reprezentativcu Crne Gore, koji se po isteku prethodne sezone vratio u Andaliziju, jer mu je završena pozajmica u portugalsku Vizelu. Sad je opet na raskrsnici, jer je sva prilika da ga trener Serhio Rodriges ne vidi u planovima za naredni ciklus, posebno što je otkupljen ugovor Serđija Gvardiole iz Valjadolida, a u špicu je velika gužva (Alvaro Negredo, Rođer Martin, Ruben Sobrino, Kris Ramos) i tu situaciju pokušaće da iskoriste crno-beli, potvrđeno je Mozzart Sportu.

Po više osnova. Jedan je u saznanju da Osmajiću narednog leta ističe ugovor i Kadis bi mogao da ga pusti, kad već na njega ne računa. Pitanje je, doduše, koliko bi tražio za obeštećenje.

Drugi je u činjenici da o karijeri 23-godišnjeg centarfora brine Igor Gluščević, ranije u bliskim odnosima sa čelnicima Partizana, zaslužan za više realizovanih poslova u klubovima Mozzart Bet Superlige. Treći, potrebna mu je promena sredine, a Igoru Duljaju centralni napadač.

Doduše, Osmajić nije jedini kandidat. Ranije se pominjao Asan Sisej iz Lečea, ali je italijanski klub navodno odbio prvu ponudu za Gambijca. Kako kažu iz Partizana, Osmajić jeste opcija, samo transfer nije lako realizovati i zato su obe strane na čekanju.

Duljaju je posle odlaska Rikarda Gomeša u Katar potreban centralni napadač. U fokusu je i Osmajić koji je igrajući za Sutjesku pomogao Nikšićanima da osvoje dve titule, potom je prešao u Kadis, a Španci ga slali na pozajmice u tursku Bandirmu i portugalsku Vizelu. Za Andalužane je dao jedan gol, ali je prošle godine bio efikasan u Primeri, pogodio je metu sedam puta, između ostalog Benfiki i Sportingu.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.