NEĆE BITI NOVI BOJAN KRKIĆ: Sin bivšeg napadača Partizana odabrao Srbiju, a na dresu mu piše Gomez! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TheTawfik007

A španci se ponadali

NEĆE BITI NOVI BOJAN KRKIĆ: Sin bivšeg napadača Partizana odabrao Srbiju, a na dresu mu piše Gomez! (FOTO) (VIDEO)

Samo da nastavi da igra na ovakvom nivou
Objavljeno: 16:10h

Novinari koji se u Španiji bave mlađim kategorijama, već pišu hvalospeve o njemu i govore kao o budućem reprezentativcu, ali na našu sreću od toga nema ništa.

Srbiji se neće ponoviti novi "Bojan Krkić", jer je mladi Aleksandar Gomez već član srpske kadetske reprezentacije, a opredeljenje porodice je da nosi dres zemlje iz koje mu je otac.

- Za Srbiju! To je naše porodično opredeljenje. Već je bio u kadetskoj reprezentaciji Srbije, zvali su ga iz Beograda, prihvatili smo, Aca je zadovoljniji i srećniji kad igra za “orlove”. Na kopačkama ima zastavu Srbije. Predložio sam mu da u Španiji na dresu nosi prezime Isailović, a u Srbiji Gomez. Leti redovno dolazi u Srbiju, zapisuje reči i uči naš jezik, pogotovu kada je u društvu vršnjaka. Tada lakše ide. Svako bi voleo da igra za Španiju, ali Bojan Krkić i Marokanac Munir su odigrali jednu, dve utakmice za “furiju” i tu je kraj. Ne zovu te više - rekao je njegov otac Dragan za "Blic" i dodatno pojasnio zašto su odabrali našu zemlju.

- Zašto je bolje da igra za Srbiju? Zato što imamo dobar rad u mlađim kategorijama, poslednjih godina i sjajne rezultate, dok s druge strane seniori nemaju uspeh i to ne mogu da objasnim. Valjda zato što nam deca rano odlaze u inostranstvo, pa se u tim slabijim ligama izgube.

Kao i njegov otac i Aleksandar igra na poziciji napadača, visok je već visok 191 centimetar, ima zavidnu koordinaciju, brzinu, igru “s licem”, a pozive Malage i Atletiko Madrida je već odbio.

BONUS VIDEO: Reakcija klupe Partizana na pobednički koš Hečera

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.