LJUPKO PETROVIĆ IMAO DVA MOŽDANA UDARA! Legendarni trener NE GOVORI posle saobraćajne nesreće
Ljupko Petrović, Foto: Starsport©

U TEŠKOM STANJU

LJUPKO PETROVIĆ IMAO DVA MOŽDANA UDARA! Legendarni trener NE GOVORI posle saobraćajne nesreće

Osvajač Kupa evropskih šampiona sa Crvenom zvezdom u Bariju 1991. nalazi se u bolnici na intezivnoj nezi

Objavljeno: 18:58h

Legendarni fudbalski trener Ljupko Petrović u četvrtak uveče vozio je u suprotonom smeru, izazvao sudar i prebačen je u bolnicu.

Osvajač Kupa evropskih šampiona sa Crvenom zvezdom u Bariju 1991. godine nalazi se u teškom stanju pošto je doživeo dva moždana udara!

Ljupko Petrović sa peharom osvojenim u Bariju 1991.  godine
Ljupko Petrović sa peharom osvojenim u Bariju 1991. godinefoto: Nemanja Pančić

Kako saznaje Informer, iskusni stručnjak prvo je doživeo lakši, a potom i znatno teži moždani udar od pretrpljenog šoka.

Ljuško se trenutno nalazi u Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava" i oduzeta mu je leva strana i ne može da govori!

Ljupko Petrović
Ljupko Petrovićfoto: Starsport©

- Budući da je Petrovićevo trenutno stanje veoma teško, lekari zasad mogu samo da nagađaju šta se dogodilo. Pretpostavka je da je Ljupko doživeo lakši moždani udar od pretrpljenog straha i šoka onog momenta kada je pogrešno skrenuo. Potom je usledio mnogo teži šlog, takođe od straha, a doživeo ga je kad se sudario s vozilom koje mu je išlo u susret. Odmah je prevezen u Urgentni centar, odatle je prebačen u specijalnu bolnicu 'Sveti Sava'. Nije mogao da govori, pokušavao je tokom noći nešto da kaže, ali je to bilo nerazgovetno i nepovezano. Sada je na odeljenju intenzivne nege i najbolji lekari iz Srbije su angažovani kako bi mu pomogli - kaže dobro obavešteni izvor ovog lista.

I policija i lekarske službe su posebno naglasili da je Petroviću i vozaču ševroleta urađen alko-test i da su obojica imali nula promila alkohola.

Ljupko Petrović
Ljupko Petrovićfoto: Starsport©

- Tu apsolutno nije bilo reči o bahatoj vožnji, kao što su mnogi brže bolje napisali. Ljupko ima 76 godina, njemu sigurno nije do bahaćenja i brze vožnje. Nije isključena ni mogućnost da je prvo doživeo lakši moždani udar, pa da je usled tog problema pogrešno skrenuo. Najvažnije je da niko nije stradao i da niko nije ni teže povređen u udesu - saznao je Informer.

Bonus video:

00:48

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.