ODJEKNULO NOVO SAOPŠTENJE KOLUBARE: Nadamo se da će dobiti originalnu dokumentaciju, FSS sakrio delove
Fudbaleri Kolubare, Foto: Starsport©

NASTAVLJA SE SAGA

ODJEKNULO NOVO SAOPŠTENJE KOLUBARE: Nadamo se da će dobiti originalnu dokumentaciju, FSS sakrio delove

Klub iz Lazarevca se nada da će UKP biti dostavljeni originalni izveštaje UEFA-e

Objavljeno: 18:18h

FK Kolubara se oglasio novim saopštenjem!

Sve vodi ka tome da će slučaj završiti na Sudu za sportsku arbitražu, a iz Lazarevca su se još jednom oglasili i istakli nadu da će Uprava kriminalističke policije (UKP) dobiti originalnu dokumentaciju UEFA, kao i izveštaje koje su u FSS odbili da dostave.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- FK Kolubara je saznala od medija da je UKP "tražila kompletnu dokumentaciju na osnovu koje je Disciplinska komisija FSS donela prvostepenu odluku o kažnjavanju Kolubare".

Nadamo se da će UKP biti dostavljeni originalni izveštaje UEFA-e, bez izuzimanja onih delova koje su pojedinci iz FSS sakrili od FK Kolubara tokom prvostepenog i drugostepenog postupka.

Reč je o istim onim delovima koje pojedinci iz FSS nisu preveli, niti ih dostavili Disciplinskoj komisiji FSS i za koje pred CAS-om tvrde da su "suvišni i irelevantni".

Takođe se nadamo da će UKP biti dostavljeni izveštaji stručnih komisija koji su vezani za predmetne utakmice i koje pojedinci iz FSS i dalje odbijaju da dostave našem klubu, takođe ih smatrajući "suvišnim i irelevantnim".

Ukoliko mediji imaju bilo kakvih pitanja u vezi sa slučajem, mogu se obratiti našem pravnom timu.

Kako naš klub nema šta da krije, mi smo podneli zahtev CAS-u da se suđenje odvija javno (imajući u vidu da je gospodni Šurbatović odbija da nam odgovori na ovaj predlog već 15 dana). Da li će lica koja vode ovaj postupak ispred FSS na to pristati, ostaje nam da vidimo i da se iskreno nadamo.

Upravni odbor FK Kolubara - stoji u saopštenju kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.