Kako se Donald osećao kada je prvi put poneo kapitensku traku u Crvenoj zvezdi?
Foto: Saša Pavlić Koky

Iskreno

Kako se Donald osećao kada je prvi put poneo kapitensku traku u Crvenoj zvezdi?

"Doduše, bio kapiten ili ne, igrao sa trakom ili bez nje, uvek se trudim da pružim najbolju moguću partiju i da budem neko kome će saigrači verovati na terenu", istakao je
Objavljeno: 19:37h

- Da, bila je odlična atmosfera, dobra i kvalitetna utakmica. Spartak je veoma dobar tim, i obe ekipe su prikazale dobar fudbal. Verujem da su navijači bili zadovoljni i našom igrom, i rezultatom - rekao je Donald.

Nakon 58 zvaničnih nastupa za Crvenu zvezdu, Donald je dočekao, doduše na prijateljskom susretu, da ponese kapitensku traku!

KOJI SPORTISTI SU PODRŽALI VUČIĆA? Prednjače Zvezdaši, ali ima i Partizanovaca!

- Bio sam pomalo iznenađen, i naravno da mi je bila čast da ponesem kapitensku traku. Doduše, bio kapiten ili ne, igrao sa trakom ili bez nje, uvek se trudim da pružim najbolju moguću partiju i da budem neko kome će saigrači verovati na terenu. Svoju igru uvek podređujem ekipi. Naravno, kapitenska traka mi je mnogo značila. Nisam siguran da li mi je trener dao traku zbog broja utakmica ili moje uloge na terenu, ali svakako mi predstavlja veliku satisfakciju.

Naredne nedelje crveno-beli će odigrati čak tri utakmice, jer sledi i četvrtfinale Kupa Srbije.

I reprezentacije kupuju: Prosinečki pazario supertalentovanog Nemca za milion evra?! (VIDEO)

- Biće teško jer, kao što sam uvek i govorio, svi se trude da igraju protiv nas dobro. Zato ne smemo da se opuštamo, želim da se zajedno pripremamo i zajedno bijemo bitke na terenu kako bismo imali što više bodova pred početak plej-ofa koji je jako važan. Očekujem da pobeđujemo, ali pobede moramo zaslužiti na terenu - zaključuje Donald.

BONUS VIDEO: Ruska navijačica zaludela Delije

(Espreso.co.rs/Crvenazvezdafk.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.