GROM IZ VEDRA NEBA: Krstajić preuzima NOVU reprezentaciju?
Mladen Krstajić, Foto: Starsport

GLAVNI FAVORIT

GROM IZ VEDRA NEBA: Krstajić preuzima NOVU reprezentaciju?

Bivši selektor Srbije trenutno vodi reprezentaciju Bugarske, a u poslednje vreme nalazi se na žestokom udaru tamošnjih medija, što je barem malo zaustavio remijem sa Srbijom u Razgradu

Objavljeno:

Fudbaleri Bosne i Hercegovine katastrofalno su započeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Naši susedi posle četiri odigrana kola imaju samo tri osvojena boda u grupi J, a nedavno su doživeli blamantan poraz na domaćem terenu od Luksemburga rezultatom 2:0.

Zbog toga čelnici FS BIH žele da smene selektora Faruka Hadžibegića, a kao glavni kandidat za njegovo naslednika spominje se Mladen Krstajić, saznaje Mozzartsport.

Bivši selektor Srbije trenutno vodi reprezentaciju Bugarske, a u poslednje vreme nalazi se na žestokom udaru tamošnjih medija, što je barem malo zaustavio remijem sa Srbijom u Razgradu.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajićfoto: Starsport©

Ukoliko Hadžibegić napusti kormilo Bosne i Hercegovine, izvesno je da će ga Krstajić tamo i naslediti.

On je i ranije bio želja Fudbalskog saveza BiH, ali se kockice nisu poklopile. Spominjan je na selektorskoj poziciji i pre Ivaila Peteva i pre Faruka Hadžibegića, ali bi sada mogla biti treća sreća.

Na klupi Srbije Krstajić je vodio 17 utakmica, ostvarivši osam pobeda, četiri remija i pet poraza. Na kormilu selekcije Bugarske je u osam mečeva upisao tri pobede, tri remija i dva poraza.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.