NI ON NIJE USPEO DA SE NAMETNE BAHARU: Desni bek napustio Zvezdu, evo gde NASTAVLJA KARIJERU!
Foto: Starsport©

prelazak

NI ON NIJE USPEO DA SE NAMETNE BAHARU: Desni bek napustio Zvezdu, evo gde NASTAVLJA KARIJERU!

Uroš Lazić je pronašao novi klub

Objavljeno: 13:33h

Shodno najavama klupskih čelnika između dve sezone u Mozzart Bet Superligi, Pazarci u svojim redovima žele što više mladosti, pa su poslednju liniju pojačali Urošem Lazićem i čini se zatvorili priču kada je u pitanju pozicija desnog beka.

Posle dvojice momaka iz Partizanove fudbalske škole, Sava Arambašića i Dragana Bojata, pokazali su u dolini Jošanice i Raške da nisu gadljivi ni na kadar Crvene zvezde, u kojoj je Lazić fudbalski prohodao.

Dvadesetogodišnji fudbaler, koji je čelnicima Novog Pazara bio interesantan i zimus, u osnovi pokriva desnu stranu terena, s akcentom na defanzivu, ali kroz ne tako dugu seniorsku karijeru potvrdio je da može da odgovori praktično svim odbrambenim zadacima.

Mladi Zvezdin izdanak trebalo bi da stigne na Džaizkoin arenu u večernjim satima, kada bi trebalo da budu ozvaniči dogovoreni okviri međusobne saradnje na pola godine. S obzirom da Lazić ima ugovor sa crveno-belima do kraja juna 2025, pozajmica je jedino realno rešenje.

Lazić je i u minulih šest meseci bio pozajmljen, ali Radniku iz Surdulice. Na jugu Srbije, u Pčinjskom okrugu, itekako je doprineo opstanku u društvu najboljih. Nastupio je na 17 utakamica u elitnom domaćem takmičenju, uz dva plej-aut meča protiv Grafičara (1:1, 2:0), u kojem je ranije ostavio dubok trag, kao i u Kupu Srbije protiv Čukaričkog (0:1).

Nema sumnje da ja novi šef struke Plavih Dragan Aničić dobio vredno pojačanje, sa reprezentativnim pedigreom. Lazić je igrao za kadetsku, kadetsku i omladinsku, a sada član mlade selekcije Srbije.

Ostaje da se vidi da li će na pozajmici uspeti da se nametne novom treneru Baraku Baharu koji ovog leta ipak nije računao na njega.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.