Šta su to Tadić, Mitrović i Rukavina imali da kažu posle dramatične pobede u Gruziji?
Foto: Dado Đilas

Bravo, Orlovi!

Šta su to Tadić, Mitrović i Rukavina imali da kažu posle dramatične pobede u Gruziji?

"Jako važna tri boda. Nismo dobro ušli u meč, to nam se dešava po ko zna koji put. Sreća pa smo dali gol. Znali smo da će, ako zaigramo naš fudbal od noge do noge, odmah biti druga priča i da ćemo imati više prostora da ih ugrozimo", istakao je Tadić
Objavljeno:
foto: Dado Đilas

- Drago mi je zbog njega, radio je jako, jako je dobar momak i dobar igrač - rekao je Tadić.

Strelac drugog gola Aleksandar Mitrović naveo je da je Gruzija iznenadila Srbiju na početku utakmice.

- Jako teška utakmica, čvrst protivnik, ne toliko lepa i dobra igra, ali na kraju jako važna tri boda... Malo su nas Gruzijci iznenadili stilom, igrali su od noge do noge. Imali su jako visokog napadača i mi smo očekivali da će da igraju duge lopte... Dali smo golove na vreme i prelomili utakmicu u našu korist - rekao je Mitrović.

Debitovao je, posle par minuta dao gol, a evo kome je zbog toga najzahvalniji! (VIDEO)

I Antonio Rukavina se složio da je Srbija upisala važnu pobedu u Gruziji.

- Pričali smo i pre utakmice da bi nam evenutualna tri boda otvorila put ka Rusiji i sigurno da nam je jako drago što smo osvojili tri boda na teškom gostovanju. Za sada smo na prvom mestu i čekamo ishod meča između Irske i Velsa. Ali, sve je u našim rukama... Prvi smo na tabeli posle pet utakmica - rekao je Rukavina.

Rukavina je naveo da je njegova ekipa imala i sreće u Tbilisiju i istakao da će morati da ipravi greške u narednim utakmicama.

MI SMO ŠOKIRANI! Znate li koliko bi Srbija bodova imala da ne postoji Dušan Tadić?! (VIDEO)

- Pričali smo pre meča da ne smemo da potcenimo Gruziju, kao i nikoga u ovoj grupi... Isto nam se desilo i protiv Moldavije na početku utakmice. Ne mogu da se setim, ali mislim da još nismo primili gol iz neke izgrađene akcije. Imali smo i sreće, nismo primili gol, da je bilo 2:0 za Gruziju ne znam kako bi se završila utakmica. Moramo da ispravimo greške. Prvo poluvreme moramo da zaboravimo, a drugo je sistem kako treba da igramo - rekao je on.

Jagoš Vuković je naveo da je Srbija u drugom poluvremenu pokazala svoj kvalitet.

- Mislim da bismo trebalo tako da nastavimo. Očekujemo da ovako bude i protiv Velsa... Još smo daleko od Rusije, trebaće još dosta truda, dosta znoja da bismo otišli u Rusiju. Ali, imamo kvalitet i svi verujemo, znamo da je nacija uz nas... Mislim da smo blizu - rekao je on.

BONUS VIDEO: Delije pevaju sa Gejt 7 posle meča, a ostali navijači zvižde

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.