TERZIĆ O NAJVEĆEM POJAČANJU ZVEZDE: "Javnost će biti iznenađena tim dečakom!" (VIDEO)
Jovan Šljivić, Foto: FK Crvena zvezda

uboli "sedmicU"

TERZIĆ O NAJVEĆEM POJAČANJU ZVEZDE: "Javnost će biti iznenađena tim dečakom!" (VIDEO)

Ponosan sam i što ću nositi broj sedam u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama - naveo je 17-godišnji fudbaler

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde, Jovan Šljivić, produžio je danas ugovor sa klubom na još tri godine.

Šljivić, koji se smatra jednim od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, prethodnu sezonu igrao je za Grafičar.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam otkako sam počeo da igram fudbal. Nikada nisam krio koliko volim Zvezdu i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi - rekao je Šljivić za klupski sajt.

- Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj sedam u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama - naveo je 17-godišnji fudbaler.

Šljivić je u rodnom Kruševcu počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao 13-godišnjak i prošao je gotovo sve mlađe selekcije kluba. Staž u Omladinskoj školi krunisao je osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije, a zatim je usledila sezona u Grafičaru, gde je na 12 utakmica postigao četiri gola i imao tri asistencije.

Na pitanje ko je najveće pojačanje Zvezde, generalni direktor Zvezdan Terzić je odgovorio da je to upravo nastavak saradnje sa mladim Jovanom Šljivićem.

- Očekujem mnogo od njega, očekujem da se ustali i da bude u 13, 14 igrača Zvezde. Javnost će biti iznenađena mogućnostima tog dečaka - dodao je on.

Bonus video:

00:14

Jokić stigao u Sombor

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.