TERZIĆ TRLJA RUKE: Nikad uspešniji prelazni rok, imaćemo 6 do 7 novih igrača u prvih 11 Zvezde! (VIDEO)
Zvezdan Terzić, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

privodi kraju

TERZIĆ TRLJA RUKE: Nikad uspešniji prelazni rok, imaćemo 6 do 7 novih igrača u prvih 11 Zvezde! (VIDEO)

Zvezda sve što želi, to i dovede - kaže generalni direktor šampiona Srbije

Objavljeno: 13:28h

FK Crvena zvezda je započeo letnje pripreme sa novim trenerom Barakom Baharom, a generalni direktor Zvezdan Terzić za medije je govorio o planovima u novoj sezoni, odlascima i dolascima igrača...

Dosta je uzbudljivih dešavanja u crveno-belom taboru.

- Znate da izbegavamo da govorimo o imenima koje nismo potpisali, da ne dovodimo Zvezdu u nezavidan položaj, ali sve što smo hteli i sve što smo želeli ide svojim putem. Bićemo jači, brži i mlađi, sa mnogo više energije. Ne bih konkretno govorio o imenima, ali sve ono što ste pisali ovh dana bili ste u pravu. Privodimo kraju - odmah je najavio Terzić.

- Stamenića smo doveli, potpisali smo Olajinku, pola smo potpisali s golmanom, zadnjim veznim i dvojicom špiceva. Ne bih govorio o imenima dok ne bude zvanična promocija. Imaćemo 6 do 7 novih igrača u prvih 11 Zvezde. Nadam se da će u četvrtak u autobusu ka Zlatiboru biti kompletan tim. Nikad raniji i uspešniji prelazni rok.

Da li je i dalje u planu Petar Ratkov?

- Zvezda sve što želi, to i dovede. Razmišljali smo o Ratkovu, spremili smo ponudu od dva miliona evra TSC-u da ga dovedemo i čekamo, da bude rezervni špic. Zvezda je došla do tog nivoa da plati za igrača dva miliona i da ga čeka. Da se polako privikava na visoke zahteve Zvezde - rekao je Terzić i dodao:

- TSC jeste napravio dobar posao, čestitamo im na tome. Ali ne zaboravite da je Zvezda prošle godine prodala Lazetića koji je dao jedan gol za isti iznos, a Ratkov je dao 14 golova. On će jednog dana biti veliki igrač, ali morali bismo da ga čekamo. Zvezda je specifičan klub, veliki je pritisak, zahteva igrače koji mogu da igraju pod visokim pritiskom - objasnio je.

Bonus video:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.