IZ MALMEA U NIŠ! Radnički predstavio NOVOG TRENERA
Stadion Čair, Foto: Filip Plavčić

ZVANIČNO!

IZ MALMEA U NIŠ! Radnički predstavio NOVOG TRENERA

Klub sa Čaira ima velike ambicije u narednoj sezoni

Objavljeno: 22:18h

Novi trener niškog Radničkog Nikola Trajković predstavljen je na okupljanju ekipe na početku priprema za narednu sezonu.

- Dobro znam u koji sam klub došao, ja jesam radio u inostranstvu, ali odlično poznajem prilike u našem fudbalu. I te kako mi je poznato šta znači ime Radničkog. Ovo je pravi momenat da se okrenemo budućnosti, a ne prošlosti. Ne zato što mislim da prošlost bila nedovoljno dobra, naprotiv. Okolnosti u fudbalu su se promenile- rekao je Trajković, a preneo klub.

Nikola Trajković, nekadašnji trenera Radničkog u stručnom štabu Radoslava Bataka, u prethodnom period je radio kao trener najtrofejnijeg švedskog kluba, Malmea.

Nikola Trajković
Nikola Trajkovićfoto: FK Radnički Niš

- Ciljevi uvek moraju da budu visoki. Dobro sam sagledao igrački kadar i situaciju u klubu, znam sa kakvim igračima raspolažemo. Odradili smo analizu prošle sezone, znamo šta je bilo dobro, a šta bi moglo i moralo bolje. Ja ću svim igračima dati priliku i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati konačnu sliku- dodao je on.

Stručni štab Nikole trajkovića predvodiće Vladimir Đorđević, za golmane će biti zadužen Igor Pavlović, kondicioni trener biće Đorđe Ćoralić, a ovom timu će se sledeće nedelje pridružiti još jedan trener, koga će Trajković imenovati naknadno.

- Ono što želim od prvoga dana je da igračima usadim pobednički mentalitet. Pokušaćemo da igramo brži i ofanzivniji fudbal, takve ću igrače i tražiti za pojačanja. Takođe, moramo da vratimo poverenje u klub, ukoliko uspe sve ono što želim, vratićemo i publiku na Čair. Moja želja je da se Radnički bori za Evropu- zaključio je Trajković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.