PARTIZAN SE ODREKAO JOŠ JEDNOG IGRAČA! Defanzivac već trenira sa novim timom!
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

PARTIZAN SE ODREKAO JOŠ JEDNOG IGRAČA! Defanzivac već trenira sa novim timom!

Napustio Humsku bez obeštećenja

Objavljeno: 20:32h

Velike promene pretrpeće tim Partizana posle jedne od najlošijih sezona u poslednje vreme, a uskoro će biti ozvaničen još jedan transfer.

Doduše, u pitanju je mladi fudbaler koji se borio za svoj status u filijali crno-belih.

Naime, kako piše "Telegraf", defanzivac Partizana, Luka Subotić (20), koji je u proteklom periodu branio boje Teleoptika, a deo prvog tima mahom bio na pripremama, napustio je klub iz Humske i priključio se Čukaričkom.

Subotiću je istekao ugovor sa crno-belima, pa je odlučio da sreću potraži u drugoj sredini I to na Banovom brdu, gde će naredne sedmice potpisati trogodišnju saradnju.

Subotić je prošao sve mlađe selekcije u Humskoj, profesionalac je postao u septembru 2020. godine, ali nije uspeo da se domogne najjače selekcije, sem što je nekoliko puta bio deo tima na pripremama prve ekipe. Tokom sazrevanja u omladinskojškoli bio je i član kadetske i omladinske selekcije Srbije.

Tokom protekle sezone je branio boje filijale Teeloptika, trećeplasirane u Srpskoj ligi Beograd, i bio standardan prvotimac u ekipi koju je prvo predvodio Igor Duljaj, dok nije postao trener prve ekipe, potom i Milan Stojanovski.

Subotić se već priključio treninzima Čukaričkog, a naredne nedelje se očekuje ozvaničenje.

(Espeso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.