NIŠTA OD DOLASKA VRANJEŠA U PARTIZAN: Transfer je STOPIRAN!
Ognjen Vranješ, Foto: Matteo Cogliati / AFP / Profimedia

TRAŽE DRUGO REŠENJE

NIŠTA OD DOLASKA VRANJEŠA U PARTIZAN: Transfer je STOPIRAN!

Situaciju su preokrenule poruke najvatrenijih navijača sa južne tribine

Objavljeno: 17:41h

Od transfera Ognjena Vranješa u Partizan u ovom momentu – nema ništa.

Zbog halabuke koja se protekle sedmice podigla kada je obelodanjeno da je defanzivac pred potpisom sa crno-belima, u Humskoj su “sabrali dva i dva” I rešili da odustanu, saznaje Telegraf.

Vranješ je trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom prošlog ponedeljka.

Međutim, situaciju su preokrenule poruke najvatrenijih navijača sa južne tribine, u kojima su jasno poručili da ne žele fudbalera u klubu, što je u trenutku zaustavilo ceo proces.

Ognjen Vranješ
foto: BRUNO FAHY / AFP / Profimedia

Jer, svesni su u Humskoj da je iza kluba očajna sezona, da je propuštena velika prilika da se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona i da su navijači slovom protiv Uprave još od prošlog leta i eliminacije od AEK-a iz Larnake, te da bi dolazak Vranješa samo dolio ulje na vatru i dodatno podigao tenzije.

U međuvremenu i sam igrač je preko posrednika iz jedne beogradske medijske kuće izdao saopštenje, negirajući da je u prošlosti vređao, potom ušao i u verbalnu raspravu preko društvenih mreža sa bvšim kapitenom Bojanom Ostojićem, ne birajući reči što je možda još više uticalo na konačnu odluku o odustrajanju.

Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu iz Humske, na kraju je generalni direktor Miloš Vazura preuzeo obavezu na sebe i javio Vranješu protekle nedelje da Partizan u ovom momentu ipak ne može da ga angažuje, pa su se crno-beli okrenuli drugim rešenjima.

BONUS VIDEO:

00:27

Grobari prekinuli utakmicu Čukarički - Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.