IZNENAĐENJE ILI NE? Ovo će biti trener Reala naredne sezone!
Fudbaleri Real Madrida, Foto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

TO JE TO

IZNENAĐENJE ILI NE? Ovo će biti trener Reala naredne sezone!

U Madridu dileme više nema, sada je sve postalo kristalno jasno

Objavljeno:

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je danas, tri dana posle ubedljivog poraza od Mančester sitija i eliminacije u polufinalu Lige šampiona, da će ostati na klupi tog tima i naredne sezone.

- Svi znaju moju situaciju, imam ugovor do 30. juna 2024. i želim da ostanem do kraja. To svi znaju - rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare uoči gostovanja Valensiji u Primeri.

Anćeloti, koji je u više navrata povezivan sa preuzimanjem reprezentacije Brazila, rekao je da je u petak razgovarao sa predsednikom kluba Florentinom Peresom koji mu je, kako je rekao, pružio podršku.

Karlo Ančeloti
Karlo Ančelotifoto: EPA/Tolga Akmen

Anćeloti je naveo da je dobra sezona iza njegovog tima, ali i istakao da je sigurno mogla da bude i bolja.

- Nismo zadovoljni domaćim prvenstvom, ali smo osvojili Kup i borili smo se do poslednjeg trenutka u Ligi šampiona - rekao je Anćeloti.

Italijan je rekao da i dalje računa na Karima Benzemu i naveo da nema smisla sumnjati u Francuza posle loše utakmice protiv Sitija.

- Igrač na tom nivou može da ima lošu utakmicu... Karim je i dalje veoma važan igrač, legenda ovog kluba. Nije dobro igrao, ali to ništa ne menja. U sredu je ceo tim bio loš, ne samo Karim - rekao je Anćeloti.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.