UŽASNE VESTI: Dragovića će ovo baš pogoditi - reprezentativac Austrije OTKRIO da ima tumor! (FOTO)
Lindner i Dragović, Foto: Paul Jenkins / Actionplus / Profimedia

šok!

UŽASNE VESTI: Dragovića će ovo baš pogoditi - reprezentativac Austrije OTKRIO da ima tumor! (FOTO)

Povukao s eiz nacionalne selekcije i tima

Objavljeno: 11:35h

Golman reprezentacije Austrije i švajcarskog Siona Hajnc Lindner objavio je preko Instagrama šokantnu vest koja će potresti svet fudbala.

Naime, on se povlači iz ekipe i nacionalnog tima do kraja sezone, jer su mu doktori odstranili maligni tumor sa testisa.

- Zdravo dragi prijatelji, dragi fanovi! Nažalost, moram da vam kažem da je ova sezona gotova za mene u Sion i u reprezentaciji. Nedavno mi je dijagnostikovan tumor u levom testisu. Sigurno možete zamisliti koliko me je ova dijagnoza teško pogodila. Imao sam operaciju pre nekoliko dana, koja je prošla veoma dobro. Želeo bih da se zahvalim timu bolnice "Riviera-Chablais" - napisao je Lindner.

- Hvala Bogu, maligni tumor je na vreme uočen i još se nije proširio. Odlučio sam da se otvoreno i iskreno pozabavim svojom bolešću, kao i da sprečim bilo kakve spekulacije o svom zdravstvenom stanju. Molim vas da poštujete što više neću davati izjave o svojoj bolesti. Želim da se potpuno fokusiram na to da ponovo budem zdrav u narednim nedeljama. Držim palčeve da i reprezentacija Austrije i Sion odigraju naredne utakmice pozitivno bez mene, bodriću ih kao navijač. Radujem se što ću biti potpuno spreman da ponovo igram sledeće sezone. Hvala vam na razumevanju i ostanite zdravi.

Nadamo se da će i on uspeti da reš sve zdravstvene probleme poput Sebastijana Alea koji se vratio na teren i motivisao milone ljudi da istraju u najtežim životnim bitkama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.