SRBIJA SE ŽESTOKO OBRUKALA NA OTVARANJU EP: Slovenci napunili mrežu "orlića"
Srbija - Slovenija, Foto: FSS

šok!

SRBIJA SE ŽESTOKO OBRUKALA NA OTVARANJU EP: Slovenci napunili mrežu "orlića"

Loš rezultat mladih fudbalera Srbije na premijeri Prvenstva Evrope

Objavljeno: 19:19h

Kadetska reprezentacija Srbije (U17) poražena je u meču prvog kola grupne faze Prvenstva Evrope u Mađarskoj od Slovenije sa 2:4 (0:3).

Sve je rešeno već u ranoj fazi utakmice kada je Slovenija iskoristila individualne greške u igri naše selekcije i stekla dva gola prednosti.

Srbija je mogla da se rezultatski vrati u meč posle dobrih prilika i pokušaja, pre svih Cvetkovića i Subotića, ali nedostajalo je i malo sreće, jer je u jednoj situaciji prečka bila saveznik Slovenije. I baš u periodu naše dominacije, usledio je kontranapad Slovenaca i realizacija Jakupovića za sada već ubedljivo vođstvo.

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije, Evropsko prvenstvo u fudbalu za kadete, Kadetska reprezentacija Slovenije
foto: FSS

U nastavku je selektor Aleksandar Luković izvršio nekoliko izmena, ali Slovenija je ponovo došla do gola, strelac je bio Hrvatin. Imala je i Srbija prilika, nekoliko pokušaja, ali bez prave završnice. Sve do 66. minuta kada je ipak naplaćen veliki trud, Cvetković je uputio dobar udarac koji Trivunčević nije mogao da brani

Do kraja meča igralo se uglavnom na polovini Slovenije, videli smo nekoliko dobrih pokušaja "orlića", a posle fenomenalnog udarca A.Petrovića Srbija je postigla i drugi gol. Ostalo je bilo desetak minuta do kraja meča, ali nije bilo promene rezultata. U 2. kolu Srbija se sastaje sa Italijom, u nedelju 21. maja od 20.00.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.