NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Partizanu PRIJA da igra bez podrške navijača!
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

PODATAK ZA NEVERICU

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Partizanu PRIJA da igra bez podrške navijača!

Iako se na prvi mah čini da će izabranici Igora Duljaja biti oslabljeni zbog toga što neće biti navijača na tribinama, to možda i ne bude takav slučaj

Objavljeno:

Fudbalere Partizana u ponedeljak sa početkom od 20 časova očekuje duel sa Novim Pazarom u Humskoj ulici u okviru 4. kola plej-ofa Superlige Srbije.

Crno-beli neće imati podršku publike, zbog dešavanja na Banovom Brdu, a pobedom će produžiti nadu oko osvajanja drugog mesta.

Iako se na prvi mah čini da će izabranici Igora Duljaja biti oslabljeni zbog toga što neće biti navijača na tribinama, to možda i ne bude takav slučaj.

Naime, Partizan je do sada u domaćem prvenstvu odigrao čak 20 mečeva bez podrške Grobara (ne računajući kovid sezonu) i nikada nije izgubio.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport

Zabeležio je 18 pobeda i dva remija, nerešeno je igrao protiv Zvezde u 170. večitom derbiju i 2018. godine u duelu sa Zemunom.

Jedini poraz na praznom stadionu u Humskoj, Partizan je upisao na evropskoj sceni protiv Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope (2:3), dok je dva puta igrao nerešeno sa portugalskim Sportingom (3:3) i mađarskim Videotonom (0:0). Partizan je čitavu sezonu 2020/21, kao i svi klubovi u Super ligi, odigrao bez publike, zbog kovida -19. Na 38 mečeva zabeležio je 31 pobedu, dva remija i pet poraza.

00:13

Grobari krenuli da navijaju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.