BALOTELI UBEĐEN: Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti!
Mario Baloteli, Foto: EPA/Roger Parker

oprošteno ti je...

BALOTELI UBEĐEN: Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti!

"Super Mario" sada igra za švajcarski Sion i misli da još može da izbori mesto u reprezentaciji Italije

Objavljeno:

Italijanski fudbaler Mario Baloteli složio se sa mišljenjem bivšeg menadžera da je krivac što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti.

"Super Mario" je tokom karijere imao dosta problema sa ponašanjem, zbog čega mnogi smatraju da nije ispunio potencijal i pokazao sav talenat. Ali, to je prosto deo njegove ličnosti - kao recimo kod tenisera Nika Kirjosa.

U razgovoru za jedan italijanski podkast Baloteli je to priznao i rekao da je i nedostatak njegovog truda doprineo da Mesi i Ronaldo zajedno osvoje 12 Zlatnih lopti, koje se dodeljuju najboljim igračima sveta svake godine.

Zlatna lopta, Lionel Mesi
foto: AP

On je podsetio na reči bivšeg menadžera Mine Rajole, koji je preminuo prošle godine.

- Rajola mi je uvek govorio istu stvar: 'Ako Mesi i Kristijano Ronaldo imaju toliko trofeja Zlatne lopte, to je tvoja krivica'. Bio je u pravu, prečesto sam igrao sa 20 odsto mogućnosti - rekao je Baloteli.

Zlatna lopta, Kristijano Ronaldo
foto: AP

On sada igra za švajcarski Sion i misli da još može da izbori mesto u reprezentaciji Italije.

- Kada nosim dres reprezentacije, osećaj je neverovatan. Uvek sam se slagao sa (selektorom Robertom) Manćinijem, nije tačno da smo se svađali u Mančester Sitiju. I dalje mislim da mogu da igram za reprezentaciju - ocenio je nekadašnji igrač Intera, Milana, Liverpula i Sitija.

Roberto Manćini, Mario Baloteli
foto: AP

Baloteli je za osam godina odigrao 36 utakmica za reprezentaciju Italije i postigao je 14 golova. Poslednji put igrao je 2018. godine za državni tim, a šest godina ranije bio je finalista Evropskog prvenstva.

Tokom karijere osvojio je sa Milanom titulu u Seriji A i Ligi šampiona, a sa Sitijem je bio šampion Premijer lige i osvajač FA kupa.

Bonus video:

00:13

Partizan stigao u Madrid

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.