DULJAJ: Videćemo da li sam dostojan Partizana!
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

NOVI DUEL NA BRDU

DULJAJ: Videćemo da li sam dostojan Partizana!

Partizan je trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 57 bodova, pet manje od Čukaričkog i TSC koji se nalaze na deobi drugog mesta

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da nije lako u tri dana spremiti meč protiv istog protivnika, i dodao da njegova ekipa mora da sabije redove.

- Nije lako u dva, tri dana spremiti dve utakmice protiv teškog protivnika. Moramo da se suzbijemo, ulog je veliki. Da vidimo ko je dostojan dresa Partizana, da vidim i da li sam ja dostojan dresa Partizana - izjavio je Duljaj na konferenciji za novinare.

Partizan sutra dočekuje Čukarički, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

- Niko ne može da nam oduzme da se borimo na terenu. Od kukanja nema ništa. Partizanov dres je težak, igraju u vvelikom klubu. Nema opravdanja ako se ne borimo. Navijači neće oprostiti ako izađemo sa terena čistih dresova, bez borbe, bez klizanja - dodao je Duljaj.

Partizan je trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 57 bodova, pet manje od Čukaričkog i TSC koji se nalaze na deobi drugog mesta.

- Teren je merilo za sve, izađemo, tu je protivnik, igra se 10 na 10. Partizan postavlja ciljeve. Ne možemo da budemo prvi, a možemo da ostanemo i bez Evrope. Da li ćemo biiti drugi zavisi od nas - rekao je on.

Duljaj je rekao i da mali broj navijača na stadionu utiče na igru ekipe.

- Mrtva je atmosfera, žalosno izgleda i to sve utiče na igru. Ali to nije opravdanje da se izađe sa terena čistih dresova. Nisam uspeo da ima prenesem agresivnost koju sam ja imao kao igrač, ostaje da zajedno uklizavamo - rekao je Duljaj.

00:11

Čukarički i Partizan igraju prekinuti derbi

(Espreso, BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.