TRILERI U BAVARSKOJ: Bajern se "okliznuo" u Minhenu, Borusija ispustila 2 gola i igrača više u Štutgartu!
Edin Terzić, trener Dortmunda, posle 3:3 u Štutgartu, Foto: EPA/Ronald Wittek

bundesliga, 28. kolo

TRILERI U BAVARSKOJ: Bajern se "okliznuo" u Minhenu, Borusija ispustila 2 gola i igrača više u Štutgartu!

Šampion Bajern je i dalje prvi na tabeli sa 59 bodova

Objavljeno:

Fudbaleri Bajerna iz Minhena odigrali su danas na svom terenu nerešeno sa Hofenhajmom 1:1, u utakmici 28. kola nemačke Bundeslige.

Šampion je poveo u 17. minutu golom Benžamena Pavara, a izjednačenje i bod Hofenhajmu doneo je Andrej Kramarić u 71. minutu.

Tim iz Minhena je i dalje prvi na tabeli sa 59 bodova, dok je Hofenhajm na 13. poziciji sa 29 osvojenih bodova.

Ovaj remi Bajerna nije uspela da iskoristi Borusija Dortmund i pored toga što je na gostovanju Štutgartu vodila sa 2:0 i celo drugo poluvreme imala igrača više.

Golovima Sebastijana Alea u 26. i Donjela Malena u 33. minutu, Dortmund je poveo sa 2:0, pre nego što je Konstantinos Mavropanos u 39. minutu dobio drugi žuti karton i ostavio domaći tim sa igračem manje na terenu.

I pored toga, Štutgart je uspeo da izjednači golovima Tangija Kulibalija u 78. i Joše Vangomana u 84. minutu. Đovani Rejna je u 93. minutu doneo novu prednost Dortmundu, ali je četiri minuta kasnije za konačnih 3:3 pogodio Silas.

Gregor Kobel
foto: EPA/Ronald Wittek

Fudbaleri RB Lajpciga su na svom terenu pobedili Augzburg sa 3:2.

Poveo je Augsburg golom Anrea Majera u petom minutu, ali je Lajpcig potom za 25 minuta tri puta zatresao mrežu gostujućeg tima - Kevin Kampl u 10, Timo Verner u 32. i 35. minutu. Konačnih 3:2 postavio je Ruben Vargas u 82. minutu.

Lajpcig je treći tim lige sa 51. bodom, dok je Augsburg 14. na tabeli sa 29 bodova.

Fudbaleri Kelna i Majnca su odigrali nerešeno 1:1. Majnc je poveo u 17. minutu preko Ludovika Ažorka, a izjednačio je Dejan Ljubičić u 51. minutu. Ekipa Majnca je sedma na tabeli sa 42 boda, dok je Keln 11. sa deset bodova manje.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.