KATAIJEVA IZJAVA ĆE UZBURKATI JAVNOST: Ko ne razmišlja tako, nema šta da radi u Zvezdi!
Aleksandar Katai, Foto: Starsport

au!

KATAIJEVA IZJAVA ĆE UZBURKATI JAVNOST: Ko ne razmišlja tako, nema šta da radi u Zvezdi!

Iskusni as već razmišlja o Ligi šampiona i narednoj sezoni

Objavljeno: 11:44h

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai je dao izuzetno ambicioznu izjavu pred finiš šampionata.

Katai kaže da je jasan cilj već i za narednu sezonu, a to je da se crveno-beli dokopaju i sedme titule u nizu u Superligi Srbije.

- Naš cilj je svake godine isti, od osnivanja kluba to se nije promenilo. Ko god želi na drugačiji način da razmišlja u klubu kao što je Zvezda, nema šta da traži ovde. Sedma uzastopna titula je cilj, koji ćemo postaviti kad već započnemo pripreme za novi šampionat - rekao je Katai za Sportski žurnal.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Veznjak smatra da je samim direktnim plasmanom u Ligu šampiona dokazan rad u Zvezdi, ali da treba obavljati jedan po jedan zadatak.

- Došao sam u Zvezdu da bih beležio pobede, jubileje, evropske utakmice, radovao navijače. Veoma smo blizu da obezbedimo Ligu šampiona. Činjenica da predstavnik Srbije ide direktno u najveće evropsko takmičenje dovoljan je pokazatelj kako se radilo u klubu prethodnih godina. Velika želja ove generacije momaka je da zaigramo u društvu najboljih, ali idemo korak po korak. Prvo da uspešno završimo ovu sezonu, zatim da se odmorimo, počnemo pripreme i sačekamo žreb. Bićemo spremni - naveo je Katai.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.