LALATOVIĆEVA ODLUKA IZAZVAĆE ŽESTOKU POLEMIKU: NJIH DVOJICA sigurno neće igrati za Orliće na EP!
Foto: Fonet

odlučio je

LALATOVIĆEVA ODLUKA IZAZVAĆE ŽESTOKU POLEMIKU: NJIH DVOJICA sigurno neće igrati za Orliće na EP!

Jedna odluka novog selektora mlade selekcije neće naići na odobravanje javnosti
Objavljeno:

Selektor mladih je naveo da bi za prijateljske susrete bio pozvan i levi bek Crvene zvezde Mihailo Ristić da je zdrav. Na spisku se našao vezni fudbaler italijanskog Kjasa Veljko Simić, koji u prethodnom periodu nije bio u mlađim selekcijama zbog povreda.

foto: Saša Pavlić Koky

- Bio je standardan kod Veljka Paunovića, ali se povredio. Poslednje vreme igra standardno. Otvorilo se mesto posle Gaćinovića. Želeo sam da ga vratim, da vidim u kakvoj je formi jer je sjajan igrač i uvek je bio standardan u mladoj reprezentaciji - rekao je selektor.

On je istakao da se stil igre u reprezentaciji neće razlikovati od onog koji gaji u klubovima, i da ekipa uvek mora da ide na pobedu.

foto: Dado Đilas

- Moja vizija fudbala je da se uvek igra na pobedu. Opredeljenje nije da budem zadovoljan bodom, pogotovo ne na Evropskom prvenstvu. Samo prvi prolazi i najbolja drugoplasirana ekipa. Moramo da pobeđujemo, igramo napadački - rekao je Lalatović.

Rivali Srbije u grupi na kontinentalnom šampionatu koji će se na leto održati u Poljskoj biće Portugal, Makedonija i Španija. Lalatović je rekao da neće biti "nimalo lako", ali da svi u reprezentaciji moraju da veruju u sebe.

Dodao je da će se formacija menjati u zavisnosti od protivnika, a da će u prvom duelu biti 4-3-3. Stručni štab mlade reprezentacije, pored Lalatovića će činiti Vidak Bratić, Dragan Šarac, Boris Nađ i Aleksandar Mitić.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija povodom rođendana na derbiju!

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.