TAKTIKA ZA REVANŠ JE VEĆ SPREMNA: Anćeloti tačno zna kako treba odigrati u Londonu!
Karlo Anćeloti, Foto: EPA/Juanjo Martin

uveren u uspeh

TAKTIKA ZA REVANŠ JE VEĆ SPREMNA: Anćeloti tačno zna kako treba odigrati u Londonu!

Legendarni trener pohvalio je i svog nekadašnjeg igrača, sada menadžera Čelsija, Frenka Lamparda

Objavljeno: 11:29h

Real Madrid putuje na revanš u London sa dva gola prednosti. Trener Reala Karlo Anćeloti posle završene prve utakmice protiv Čelsija izjavio je da zna kako i u revanšu treba odigirati.

- Isto kao u Madridu! Ne smemo da pomislimo na dva gola prednosti, da branimo ili slično. Puna koncentracija od prvog do 90. minuta, sve isto kao i večeras - kazao je italijanski trener.

Mnogo je dobrih igrača bilo u timu Reala, Karim Benzema je postavio novi golgeterski rekord, Vinisijus Žunior je u pojedinim trenucima bio neuhvatljiv, Tibo Kurtoa standardno dobar na golu, Antonio Ridiger je sjajnom intervencijom sprečio pogodak Čelsija u poslednjim trenucima… svi su bili odlični, ali je Anćeloti posebno pohvalio jednog drugog igrača.

Karlo Anćeloti
foto: EPA Juanjo Martin

- Valverde je verovatno bio najbolji na terenu. Igrao je sa takvom energijom, pomogao i u odbrani i u napadu. Mislim da je Fede bio neverovatan, koliko je lopti oduzeo i vratio u naš posed - istakao je Karlo Anćeloti.

Pričao je legendarni trener i o svom nekadašnjem igraču, a sada menadžeru Čelsija, Frenku Lampardu.

- Dobro ih je spremio. Videli ste koliko je Čelsi bio opasan, strepeli smo u pojedinim situacijama. Zato i kažem da ne sme biti opuštanja u revanšu.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.