ZVEZDA ODBILA MILIONSKU PONUDU: Terzić otkrio razlog zbog čega ne želi da proda fudbalera!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

PREGOVORI SE NASTAVLJAJU

ZVEZDA ODBILA MILIONSKU PONUDU: Terzić otkrio razlog zbog čega ne želi da proda fudbalera!

Jegor Prucev je u redove šampiona Srbije stigao u avgustu prošle godine za sumu od 900.000 evra

Objavljeno: 09:12h

Crvena zvezda je odbila Bazelovu ponudu od dva miliona evra za fudbalera Jegora Pruceva, ali ruski mediji ističu da bi crveno-beli pristali na transfer ukoliko im ponude jedan milion više.

Ruski portal "Sport 24" je čak kontaktirao i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića koji je potvrdio da za krilnog fudbalera njegovog tima postoji interes.

- Ne mogu da komentarišem konkretne predloge, ali imamo veliko interesovanje klubova iz Zapadne Evrope za Pruceva. Voleli bismo da ga zadržimo za Ligu šampiona - jasan je bio Terzić.

Prucev je u Zvezdu, inače, stigao u avgustu prošle godine za sumu od 900.000 evra. U prijateljskom meču protiv Zenita pokazao je sav svoj potencijal, dok je u Superligi povremeno dobijao šansu.

Jegor Prucev
foto: FK Crvena zvezda

Doduše, imao je pohvale od strane trenera Miloša Milojevića, posle priprema u Turskoj, kao jedan od dvojice igrača koji je odskočio.

- Prucev ima drugačiju radnu etiku u odnosu na naše mlade. Bori se i radi utakmicu, nije mu sve u zabavi, uz to ima enormne fizičke predispozicije i izuzetno je nezgodan za čuvanje. Takođe, pokriva velik prostor i uz malo mirnoće će biti efikasniji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.