NI ČEFERIN NIJE ČIST? Slovenci tvrde da su razotkrili veliku PREVARU svog zemljaka, predsednika UEFA-e!
Aleksander Čeferin, Foto: AP

KO ĆE KOME...

NI ČEFERIN NIJE ČIST? Slovenci tvrde da su razotkrili veliku PREVARU svog zemljaka, predsednika UEFA-e!

Gde je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe!? - piše portal "Prava", koji je objavio dokumente do kojih je došao

Objavljeno:

Aleksander Čeferin je prošle nedelje jednoglasno dobio novi mandat na čelu UEFA-e, treći zaredom. Odmah je likovao zbog izvojeveane pobede i najavio dalju borbu sa propagatorima Superlige Evrope. Ali, iz njegove domovine sugerišu da ni sam nije čisto izborio sadašnji status, poput prethodnika Mišela Platinija.

Slovenački mediji tvrde da je predsednik Čeferin lažirao svoju biografiju na osnovu koje je postao šef evropske kuće fudbala.

Čeferin je navodno lažirao dokumente i predstavio da je bio član Upravnog odbora FK Olimpija između 2006. i 2011. godine, što je podatak koji je bio neophodan kako bi mogao da se kandiduje za predsednika UEFA.

Prema dokumentaciji do koje je došao slovenački portal "Prava", Čeferin nikad nije bio član uprave Olimpije u navedenom periodu od 2006. do 2011. godine, kao što je to istakao u svojoj radnoj biografiji.

Aleksandar Vučić, Aleksandar Čeferin
foto: Starsport©

- Poštovana zainteresovana svetska fudbalska javnosti. U našem mediju Prava.si ponovo ćemo vam predstaviti ključne dokaze u slučaju laganja predsednika UEFA Aleksandera Čeferina. U njegovom službenom CV-u na zvaničnim stranicama NZS (FS Slovenije) i UEFA piše da je bio član upravnog odbora NK Olimpija/Bežigrad od 2006. do 2011. godine. Međutim, autor ovog članka je već petog februara 2021. otkrio da je Aleksander Čeferin lagao! I Verovatno je dokaze izneo malo 'na svoj način'. Međutim, nakon što smo dobili zapisnik Olimpije od 2006. do 2011. godine, brzo smo shvatili da ime Aleksandera Čeferina ne stoji ni na jednom službenom dokumentu! Gde je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe!? - piše portal "Prava", koji je objavio dokumente do kojih je došao.

Čeferin će funkciju predsednika UEFA obavljati bar do 2027. godine. Slovenac još nije reagovao na optužbe koje bi ga mogle dovesti u probleme.

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.