VARNIČILO NA SVE STRANE: Kvadrado i Lukaku počeli haos, a onda je i mirnom Slovencu "puk'o film"... (VIDEO)
Lukaku i Kvadrado u klinču, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

derbi je derbi

VARNIČILO NA SVE STRANE: Kvadrado i Lukaku počeli haos, a onda je i mirnom Slovencu "puk'o film"... (VIDEO)

Sve se završilo sa tri crvena kartona pred revanš koji obećava

Objavljeno:

Očekivalo se dosta tenzija i sukoba i to se i dobilo u "Derbiju Italije" između Juventusa i Intera. Doduše, tek u samoj završnici je počelo da varniči.

Veliki rivali su remizirali 1:1 u prvoj utakmici polufinala Kopa Italije. Juve je poveo u 83. minutu golom Kvadrada, da bi u nadoknadi posle pregledanja snimka na intervenciju VAR sudija, glavni arbitar Davide Masa dosudio penal za Inter zbog igranja rukom u šesnaestercu od strane Bremera.

Romelu Lukaku je realizovao jedanaesterac, a onda je nastao pravi haos. Belgijanac je ušao u sukob sa Huanom Kvadradom i obojica su dobili po žuti karton, ali je Lukakuu to bio drugi pa će propustiti revanš.

Ali, malo kasnije ista sudbina snašla je i Kolumbijca. Nije mogao da se smiri ni posle poslednjeg sudijskog zvižduka i raspravljao se sa kapitenom i golmanom gostiju, inače mirnim Samirom Handanovičem.

Na kraju je odustao, ali tako što je odgurnuo Slovenca koji se razbesneo i pokušao fizički da se obračuna sa krilom "Stare dame". Pomoćni treneri i saigrači su ga sprečili u tome, a Kvadrado je sam u celoj gužvi uspeo da zada jedan slab udarac Handanoviču... Obojica su isključena.

- Isključenje belgijskog napadača nakon penala bilo je iskra koja je zapalila fitilj i potencirala sukob igrača dva tima. Sve do samog kraja utakmica je bila mirna. Potom je zaiskrilo - piše "Gazeta". - Belgijski napadač stavio je u proslavi prst na usta kao da želi da ćutka Juventusove navijače. Taj gest, koji je Belgijanac izveo i nakon gola za reprezentaciju, Juventusovi igrači protumačili su kao provokaciju. Nakon poslednjeg zvižduka došlo je do nereda - napominje se u tekstu i objašnjava:

- Sudija je Lukakua opomenuo zbog proslave, a Belgijanac je već ranije imao žuti karton. Posebno je žustar u protestima bio Kvadrado. Njih dvojica počela su se naguravati i zato je Kolumbijac opomenut. Nakon toga se Kvadrado žalio Handanoviču na Lukakuovo ponašanje.

Samir Handanović, Samir Handanovič, Huan Kvadrado
foto: EPA/Alessandro Di Marco

Iz Intera tvrde da je sve počelo rasističkim vređanjem Lukakua nakon gola.

Agencija koja vodi brigu o njegovoj karijeri napisala je da Juventus mora da se izvini. Očekuje se da celu situaciju proveri Državno tužilaštvo.

Nema šta, biće zanimljivo i u revanšu. U drugom polufinalu se večeras sastaju Kremoneze i Fjorentina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.