NIŠTA OD TRANSFERA KARIJERE ZA SERGEJA? Lacio ima PAKLENI PLAN!
Sergej Milinković Savić, Foto: Claudio Grassi / LaPresse / Profimedia

NEVEROVATNO!

NIŠTA OD TRANSFERA KARIJERE ZA SERGEJA? Lacio ima PAKLENI PLAN!

Sjajni vezista uskoro donosi odluku o nastavku karijere

Objavljeno: 21:13h

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić je bio zvezda skoro svakog prelaznog roka u posldnje vreme, a već osam godina nosi dres Lacija.

Sve se glasnije čuje da će na leto konačno napustiti "nebeskoplave" i potražiti "mesto pod suncem" u nekom od velikana koji čekaju u redu.

Već je počelo sa licitacijom gde bi srpski vezista mogao da nastavi karijeru na leto, a najčešće se pominje Arsenal.

Ipak, ne bi trebalo otpisati opciju da SMS ostane na rimskom Olimpiku. Lacio čini sve da tako i ovog puta bude. Kako piše Gazeta delo Sport, "nebeskoplavi" su Mateji Kežmanu, Sergejevom agentu, predložili nekoliko različitih varijanti produžetka saradnje.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: Starsport©

Ono što svaka sadrži su tri stvari: novi ugovor koji bi važio na dve godine, povećane plate sa 3.200.000 na 4.000.000 evra, kao i otkupna klauzula, koju bi mogao da aktivira klub spreman da odvede Sergeja u svoje redove.

Kako pišu Italijani, za Sergeja je ključno da na jesen igra u klubu koji će se takmičiti u Ligi šampiona, pa ako Lacio uspe da zadrži poziciju na kojoj je sad u Seriji A, a trenutno je drugoplasirani, porašće šansa Nebeskoplavih da zadrže srpskog fudbalera.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: EPA/Federico Proietti

Ukoliko SMS odluči da odbije ponude rimskog kluba, Lacio neće imati drugog izbora nego da ga proga predstojećeg leta, jer će to biti poslednja šansa da bar nešto zaradi od transfera.

Klaudio Lotito je nekada tražio 100.000.000 evra za Sergeja, a sada se ocenuje da bi klub bio zadovoljan, ako igrač ne bude hteo da produži ugovor i sa 40.000.000 evra.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.