NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić/Aleksandar Jovanović Cile

letelo je perje

NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)

Odavno su se sport i estrada izmešali, a nije retkost da sportisti i sportistkinje pune stupce na nekim drugim rubrikama, a ne sportskim
Objavljeno:

SEKS SNIMAK OŽENJENOG FUDBALERA

foto: Dado Đilas

Bivši reprezentativac i igrač Crvene zvezde i Anderlehta, Nenad Jestrović, našao se 2008. godine u centru seks skandala kada ga je devojka po imenu Angelina M. u dogovoru s prijateljima namamila u stan i snimila njihov seksualni odnos, a potom ga tim snimkom ucenjivala.

Ucenjivači su mu tražili 200.000 evra za otkup snimka, ali su se na kraju našli na 40.000, međutim, on je sve prijavio policiji i oni su uhapšeni prilikom primopredaje i kod njih je pronađen kompromitujući materijal.

foto: Zorana Jevtić

U maju 2012. godine Angelina M. je osuđena na 9 meseci kućnog pritvora, a njeni saučesnici Filip S. i drug na po 10 meseci, dok je četvrti saučesnik osuđen na pola godine zatvora.

RAĐEN NA KOKAINU

foto: Luka Šarac

Kao grom iz vedra neba odjeknula je Srbijom vest da je proslavljeni vaterpolista i "zlatni delfin" Nikola Rađen bio pozitivan na kokain posle meča reprezrentacija Srbije i Španije.

Zbog toga je prvobitno bio suspendovan od strane FINA na četiri godine, ali je Sud za sportsku arbitražu tu odluku preinačio u dve i sredinom februara ove godine se vratio u bazen nastupom za rumunsku Oradeu.

FUDBALER OPALIO ŠAMAR PEVAČICI

foto: Damir Dervišagić

Proslava rođenja trećeg deteta fudbalera Ivice Dragutinovića završila se tako što je upravo on našamarao pevačicu Marinu Tadić na splavu "Fristajler", koga ga je prema izjavama svedoka gađala kockicama leda što je razbesnelo bivšeg reprezentativca toliko da je preskočio separe i "nalupao" šamare pevačici.

foto: Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.