NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić/Aleksandar Jovanović Cile

letelo je perje

NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)

Odavno su se sport i estrada izmešali, a nije retkost da sportisti i sportistkinje pune stupce na nekim drugim rubrikama, a ne sportskim
Objavljeno:

Odavno je srpski sport postao deo estrade, a o srpskim sportistima i sportistkinjama se češće piše na stranama posvećenim nekim drugim rubrikama, a ne sportskoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Granica je odavno pređena, a ruku na srce velikog udela i oni imaju u tome, što se ne iz sportskih, nego drugih razloga nalaze na tim stranama, a najčešće zbog skandala koje su pravili van terena i sportskih borilišta.

Poslednji u nizu jeste sramno prebijanje bivše kapitenke srpske košarkaške reprezentacije, Milice Dabović, od strane njenog dečka Simona Šiklića, o čemu mediji u Srbiji bruje već danima.

Ipak, daleko od toga da je ovo jedini ili jedan od retkih događaja u kome je jedan od aktera poznati sportista, a koji je punio stupce "žutih strana" danima.

PREBIJANJE MILICE DABOVIĆ

foto: Kurir

Bivša reprezentativka Srbije i kapitenka reprezentacije koja je osvojila evropsko zlato i olimpijsku bronzu je u drugoj polovini februra bila žrtva nasilja, pošto ju je pretuka njen tadašnji dečko Simon Šiklić.

Ona ga je prijavila policiji gde se on posle nekoliko dana sam prijavio. Međutim, priča tu nije stala, već je javnost i dana u dan dobijala nove informacije, i to najčešće od same Milice, koja je dala nekoliko izjava o tome šta je sve pretrpela, optužila nasilnika da ju je i opljačkao, a njemu je izrečena zabrana prilaska.

Međutim, priča je daleko od gotove.

ORTAK IZBO NOŽEM DANILOVIĆA

foto: Fonet/aleksandar Koković

Legendarni srpski košarkaš i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Saša Danilović, našao se u centru skandala, kada ga je u kafanskoj tuči nožem izbo prijatelj Branko Filipović Fido.

I dalje je nejasno šta se izdešavalo među dvojicom drugara koji su satima pre incidenta sedeli zajedno u Filipovićevom lokalu i konzumirali alkohol. Nakon toga je došlo do fizičkog obračuna njih dvojice, a Danilović je udaren pepeljarom u glavu, i posečen po ruci i stomaku.

foto: Zorana Jevtić

Filipović je posle nekoliko dana bekstva uhapšen i optužen za pokušaj ubistva, a u prvostepenom postupku je osuđen na četiri i po godine zatvora, međutim, Apelacioni sud je tu presudu poništio i u toku je i dalje novi proces.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.