IZJAVA KOJA OBJAŠNJAVA MNOGO TOGA! Šta je zajedničko Sterlingu, Staridžu i Blekiju Milenkoviću? (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Neočekivano

IZJAVA KOJA OBJAŠNJAVA MNOGO TOGA! Šta je zajedničko Sterlingu, Staridžu i Blekiju Milenkoviću? (VIDEO)

Poređenje je neverovatno, ali istinito, bar kako kažu medicinski nalazi...
Objavljeno: 16:14h

A, samim tim, bivši trener Partizana nas je indirektno podsetio na neke izjave Danijela Staridža, kada je sam tamnoputi fudbaler pričao o tim belim vlaknima u svojim mišićima, zbog kojih je neizmerno brz, ali zbog kojih mu se mišići prebrzo kontrakuju i pucaju. Poznato je da Englez jamajčanskog porekla muke muči sa povredama zadnje lože.

NEMOGUĆE!!! Ako se TO desi, Grof odlazi iz Zvezde!? (VIDEO)

Sličan slučaj je i sa Rahimom Sterlingom, kome takođe povrede mišića nisu strane.

- Jedina mana je da ima malo iskustva, ali to i ne može da bude drugačije kod igrača koji ima 19 godina. Normalno, treba još da se razvija u nekim pogledima, ali ako ga Fiorentina dovede, napraviće veliki posao. Firenca može da bude pravo mesto za njega i mislim da može da nastavi stopama Ljajića, Jovetića, Nastasića, može da postane igrač tog nivoa. Samo mu treba dati malo vremena da se uklopi na život u Italiji i italijanski fudbal. On je dobar momak i ima sjajan karakter, u proteklom derbiju je odigrao kao veteran. Čvrsto verujem u njega - kaže Tomić za Viola News iz Firence, grada koji vrlo lako može da bude naredna stanica u karijeri novog srpskog majstora na poziciji štopera.

NIKAD NE RECI NIKAD! Grobari i Delije će biti preponosni! Mislili su da je sve izgubljeno, a onda... ČUDO SE DESILO! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Pad Mihaila Dudaša na trci na 800 metara na Prvenstvu u Areni!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.