ON ZNA DA IGRA PROTIV ZVEZDE! Trener Voše otkrio koja je glavna razlika između njegovog tima i srpskog šampiona!
Foto: Saša Pavlić Koky

Biće ludo!

ON ZNA DA IGRA PROTIV ZVEZDE! Trener Voše otkrio koja je glavna razlika između njegovog tima i srpskog šampiona!

"Moramo biti oprezni, Zvezda je dobila 4:1 u Beogradu, olako je Vojvodina dozvoljavala protivniku šanse i to nas tera na oprez. Posle ove utakmice imamo još pet utakmica do plej-ofa i moramo držati tempo", istakao je Ivanović
Objavljeno: 14:16h

Iako Novosađani beleže odlične rezultate, Ivanović je podsetio da je Vojvodina imala prilično siromašan zimski prelazni rok.

- Osim Maslaća, koji se borio za opstanak, i Milana Sprema, koji je naše dete i nije igrao u Javoru, Vojvodina nije angažovala pojačanja. Ostali smo bez ključnih igrača. Niko nije smatrao da će Vojvodina ostvariti sve pobede. Ja sam verovao i prihvatio tu da radim!

NIKAD NE RECI NIKAD! Grobari i Delije će biti preponosni! Mislili su da je sve izgubljeno, a onda... ČUDO SE DESILO! (VIDEO)

On je sasvim svestan koja ekipa ima prednost pred ovaj meč.

- Zvezda je fizički jača od nas, tu su na sredini Donald i Le Talek, uz novog napadača Boaćija. Imamo taj problem, ali pronaći ćemo način da se suprotstavimo drugačijim stilom. Možemo sa svima da se nosimo i možemo da ostanemo u trci za najviši plasman - dodao je Ivanović.

Utakmica je na programu u sredu od 18 časova.

BONUS VIDEO: Zastava Partizana okrenuta naopako na 153. Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.