NIKAD NE RECI NIKAD! Grobari i Delije će biti preponosni! Mislili su da je sve izgubljeno, a onda... ČUDO SE DESILO! (VIDEO)
Foto: Fonet/Espreso.co.rs

LUDNICA!

NIKAD NE RECI NIKAD! Grobari i Delije će biti preponosni! Mislili su da je sve izgubljeno, a onda... ČUDO SE DESILO! (VIDEO)

Pred revanš mečeve osmine finala Lige šampiona, red je da se prisetimo najvećih preokreta u istoriji evropskog fudbala, kako bismo vas podsetili da se fudbal igra sve dok sudija ne odsvira kraj i da odustajanja u ovom sportu NEMA!
Objavljeno: 13:58h

Porto, Leverkuzen, Monako, Arsenal, Napoli, Barselona - sve ove ekipe pred revanše osmine finala Lige šampiona prisećaju se velikih iznenađenja koja su se događala kroz dugu istoriju evropskog fudbala... I nadaju se da će ponoviti neki od ovih nestvarnih podviga.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svih šest ekipa koje smo naveli, imaju ozbiljan deficit iz prvih utakmica, neke i od po četiri gola (Barsa, Arsenal).

Međutim, kada vidite spisak koji smo vam pripremili, biće vam jasno da nikada nije gotovo, sve dok sudija ne odsvira kraj meča.

Za srpske ljubitelje fudbala posebno je važno što u ovu kategoriju mogu da se uvrste i dva dvomeča koja su Partizan i Crvena zvezda igrali sa inostranim klubovima. No, krenimo od početka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.