DOBRA ATMOSFERA U DRŽAVNOM TIMU: Osmesi na licima fudbalera, Džajić održao govor i poželeo sreću! (FOTO)
Dragan Džajić na treningu fudbalske reprezentacije Srbije, Foto: Starsport©

vreme je za trening

DOBRA ATMOSFERA U DRŽAVNOM TIMU: Osmesi na licima fudbalera, Džajić održao govor i poželeo sreću! (FOTO)

U jednom momentu selektor se našalio sa novim predsednikom Fudbalskog saveza

Objavljeno: 18:20h

Fudbaleri Srbije okupili su se u Staroj Pazovi, gde su odradili prvi trening u sklopu priprema za start kvalifikacija za EURO 2024.

Selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju prvog dana se na raspolaganje stavila većina igrača, ali neki još nisu došli, pa su tako na treningu nedostajali Predrag Rajković, Aleksandar Mitrović, Nemanja Gudelj, Saša Lukić, Dejan Joveljić, Uroš Račić i Marko Grujić.

Na treningu je bio i Lazar Samardžić, novo ime i debitant u taboru Orlova. Vezista Udinezea nasmejan je stigao na trening, gde je ćaskao najpre sa Nemanjom Radonjićem, a posle i sa Sergejem Milinković Savićem i Andrijom Živkovićem.

Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Orlove je obišao i novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, koji je pozdravio sve igrače i održao im kratak govor pre starta treninga.

Moglo je u jednom momentu i da se čuje kako se selektor Dragan Stojković Piksi našalio sa Džajićem, kada mu je rekao da demonstrira fudbalsko umeće i pokaže kako pimpluje.

Međutim, deluje Džajić nije čuo šalu, pa se ubrzo okrenuo i napustio teren, a zanimljivo je da je sve to sa posebnom pažnjom pratio i Nemanja Radonjić, koji je prasnuo u smeh, što pokazuje da u taboru Orlova vlada dobra atmosfera.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.