MEDIJI TRAŽE DRAKONSKU KAZNU ZA SRBINA, LEGENDA GA BRANI: Direktan crveni za Mitrovića, a za Fernandeša NIŠTA?!
Kris Kavana isključuje Aleksandra Mitrovića, Foto: Gary Oakley / imago sportfotodienst / Profimedia

nepravda?

MEDIJI TRAŽE DRAKONSKU KAZNU ZA SRBINA, LEGENDA GA BRANI: Direktan crveni za Mitrovića, a za Fernandeša NIŠTA?!

Britanski mediji su osuli paljbu po reprezentativcu Srbije i zahtevaju da se suspenduje sa čak 10 utakmica, ali bivši napadač Engleske smatra da su na snazi dvostruki aršini

Objavljeno:

Aleksandar Mitrović je prekinuo golgeterski post u idealnom trenutku, za vođstvo Fulama na "Old Trafordu" protiv Mančester Junajteda u četvrtfinalu engleskog FA kupa, nisu imali domaći rešenja za njega, zapretio je još dva puta i mogao da duplira prednost. Sa druge strane, gosti su lako neutralisali napade favorita i čiunilo se da će stićiu do Vemblija, ali onda...

Vilijan je sjajno istrčao i na gol-liniji sprečio gol iz kontre "Crvenih đavola", ali je VAR utvrdio da je to uradio rukom. Dobio je direktan crveni karton, a Mitrović je preterao u protestima kod sudije Krisa Kavane.

Gurnuo je arbitra, pa mu se još uneo u lice, pa je i sam momentalno isključen, a isto je kažnjeni trener Fulama Marko Silva.

Britanski mediji su osuli paljbu po reprezentativcu Srbije i zahtevaju da se suspenduje sa čak 10 utakmica, ali bivši napadač Totenhema i Engleske, Deren Bent, smatra da su na snazi dvostruki aršini.

On je podsetio na to da je kapiten Mančestera Bruno Fernandeš takođe gurnuo sudiju, samo linijskog, tokom debakla u Liverpulu (0:7), ali nije kažnjen ni na samom meču, ni naknadno. Njemu je FA oprostila ceo incident!

- Bruno ne dobija ništa zbog guranja linijskog sudije, ali Mitrović dobija direktan crveni jer je naleteo na sudiju? Nedoslednost VAR sudija je sramotna - napisao je Bent na Tviteru.

Navijači Junajteda kažu kako dva inidenta ne mogu da se porede, ali je činjenica da je Portugalac morao da bude kažnjen bar delimično, a nije prvi put da se "Crveni đavoli" provlače kod sudija. Ni posle ere Aleksa Fergusona...

01:42

MITROVIĆ HEROJ FULAMA: Srbin postigao jedini gol u pobedi nad Lesterom i izjednačio svoj rekord u Premijer ligi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.