"SVI PO KOMANDI PROTIV VIDIĆA!" Oštra poruka iz Kine (FOTO)
Nemanja Vidić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

"I da se pojavio..."

"SVI PO KOMANDI PROTIV VIDIĆA!" Oštra poruka iz Kine (FOTO)

Nevezano da li bi se Vidić pojavio, rezultat je bio poznat od ranije, i to reakcijom celog sistema na Nemanjino pojavljivanje kao kandidata. Osetili smo reakciju sistema od njegovog matičnog kluba, glasi poruka sa dalekog istoka

Objavljeno:

Nekadašnji trener Crvene zvezde i selektor Kine Aleksandar Janković izneo je mišljenje o izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, Nemanja Vidić danas je odustao od kandidature, ali Dragan Džajić neće postati prvi čovek FSS ako ne ispuni jedan uslov.

Dragan Džajić i Nemanja Vidić
Dragan Džajić i Nemanja Vidićfoto: Starsport©, © ATA Images

- Nevezano da li bi se Vidić pojavio, rezultat je bio poznat od ranije, i to reakcijom celog sistema na Nemanjino pojavljivanje kao kandidata. I da se pojavio na izborima, ne bi ništa promenio. Osetili smo reakciju sistema od njegovog matičnog kluba, a podigli su se svi kao po komandi protiv Vidića - izjavio je Aleksandar Janković za TV Prva.

Aleksandar Janković
Aleksandar Jankovićfoto: SUZUKI, Hiroshige / AFLO / Profimedia

Selektor Kine istakao je sumnju da će srpski fudbal napredovati buduću da se neće promeniti struktura ljudi koji ga vode.

- Srpski fudbal je poverenje dao ljudima koji su ga i doveli do ove tačke - kratko i jasno je poručio Aleksandar Janković u video javljanju sa dalekog istoka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.