NATHO BLISTA POSLE GOLA I POBEDE: Vratilo nam se samopouzdanje!
Nemanja Jović i Bibars Natho, Foto: Starsport

IZRAELSKI MAJSTOR

NATHO BLISTA POSLE GOLA I POBEDE: Vratilo nam se samopouzdanje!

Izraelac nije krio zadovoljstvo posle ubedljive pobede crno-belih na gostovanju u Lučanima

Objavljeno: 10:57h

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da je ekipa ostvarila važnu pobedu protiv Mladosti u Lučanima, i istakao da se igračima polako vraća samopouzdanje, što treba iskoristiti i u narednoj utakmici.

- Veoma važna pobeda za nas posle koje moramo da nastavimo korak po korak, utakmicu, po utakmicu, pobedu, po pobedu. Vratilo nam se samopouzdanje i to moramo iskoristiti do kraja, da pobedimo i u sledećoj utakmici, dok ne odemo na pauzu, a potom da se odmorimo za nastavak sezone gde je imperativ da pobedimo svaku do kraja - rekao je Natho, preneo je klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju na gostovanju Mladost iz Lučana sa 3:0, u utakmici 26. kola Super lige Srbije.Crno-beli su tako prekinuli seriju od četiri vezane utakmice bez pobede u svim takmičenjima, a prvu pobedu na klupi Partizana zabeležio je Igor Duljaj.

Detalj sa meča u Lučanima
Detalj sa meča u Lučanimafoto: Starsport©

Partizan zauzima drugo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 54 boda, odnosno zaostaje 18 bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Natho je u meču u Lučanima postavio konačan rezultat u 90. minutu, a to mu je bio 12. gol u sezoni.

- Lepo je postizati golove i imati dobru statistiku, ali je najvažnija pobeda na kraju utakmice. Nadam se da će ih biti još za pobede! - stakao je 35-godišnji fudbaler.

Izraelski fudbaler rekao je da ekipa mora da prevaziđe loše igre na domaćem terenu, uoči duela sa Radnikom iz Surdulice.

- To je sasvim nova utakmica, ali sve zavisi od nas, kako uđemo u utakmicu - rekao je Natho, koji posle utakmice u petak ide na okupljanje reprezentacije.

Odbrambeni igrač Svetozar Marković rekao je da je najvažnije da ekipa ostvaruje pobede.

Svetozar Marković i Igor Vujačić
Svetozar Marković i Igor Vujačićfoto: Starsport

- Vratilo nam se i samopouzdanje, što je doprinelo i da pobedimo sa 3:0 - dodao je strelac prvog gola.

Marković je istakao da ima dovoljno vremena da se ekipa pripremi za meč sa Radnikom.

- Imamo pet dana da se pripremimo za sledeću utakmicu i da damo sve od sebe da pobedimo pred našom publikom. To nam je veoma važno! - zaključio je Marković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.