NANEO TRAUME SRBIJI, A SAD OPLEO PO SVOM TRENERU: Ovo je sr**e, skupo su me platili, a ne igram!
Rišarlison postiže spektakularan pogodak protiv Srbije, Foto: EPA/Ali Haider

ŠTA MU BI

NANEO TRAUME SRBIJI, A SAD OPLEO PO SVOM TRENERU: Ovo je sr**e, skupo su me platili, a ne igram!

Brazilac je na Svetskom prvenstvu u Kataru postigao dva gola protiv Srbije, od čega je jedan bio posebno spektakularan

Objavljeno: 10:02h

Fudbaleri Totenhema ispali su u osmini finale Lige šampiona od Milana i tako ponovo ostali bez ikakve šanse da osvoje neki trofej.

Pevci su odigrali katastrofalan revanš meč na domaćem terenu i tek su nekoliko puta ozbiljno pripretili Rosonerima, koji su u Severni London došli sa prednošću od 1:0.

Na kraju golova nije bilo, pa je italijanski šampion prvi put posle 11 godina prošao u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Da je nešto trulo u Totenhemu, potvrdila je i izjava Rišarlisona nakon završetka utakmice.

Brazilac je na Svetskom prvenstvu u Kataru postigao dva gola protiv Srbije, od čega je jedan bio posebno spektakularan, i naneo veliku traumu svim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

Ipak, u dresu Totenhema ni izbliza ne pruža takve partije, pa je za čitav dosadašnji tok sezone postigao samo dva pogotka i to oba protiv Olimpika iz Marseja u grupnoj fazi Lige šampiona.

Brazilac je nakon eliminacije Sparsa žestoko isprozivao trenera Antonija Kontea.

- Profesionalac sam, radim svakog dana i želim da igram. Nedostaju mi minuti, nedostaje mi da više igram... Ova sezona je potpuno sr**e! - rekao je besni Rišarlison.

Totenhem je sa njim u timu pobedio Čelsi i Vest Hem, a onda ga je Konte vratio na klupu za utakmice protiv Vulverhemptona i Milana.

- Taj potez nisam razumeo. Izgledali smo dobro, pobedili te dve utakmice i odjednom ponovo klupa. Dao mi je pet minuta. Pitao sam zbog čega je tako i nisam dobio odgovor. Juče mi je rečeno da treniram u teretani i ako položim test - igraću protiv Milana. Kad je došlo vreme utakmice, ponovo me je ostavio među rezervama. To su stvari koje zaista ne možete da razumete - istakao je Brazilac.

Rišarlison se požalio i za taktiku za meč protiv Milana, te je istakao da Totenhem "ne može da igra tako" kako je Konte zamislio.

- Skupo su me platili, a nemam priliku da se dokažem - zaključio je vidno uzrujani napadač engleskog velikana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.