NA SPISKU 36 IMENA, ALI ZA NJEGA NIJE BILO MESTA: Da li ga je Piksi "precrtao" već u Kataru?
Fudbaleri Srbije sa Piksijem pred odlazak u Katar, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

jedini koji je otpao

NA SPISKU 36 IMENA, ALI ZA NJEGA NIJE BILO MESTA: Da li ga je Piksi "precrtao" već u Kataru?

Kada je ušao u igru, "Orlovi" su vodili 3:1 i bezrazložno napadali čak i kod 3:2

Objavljeno:

Dragan Stojković je objavio širi spisak fudbalera reprezentacije Srbije za prve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Upadljivo je da se na njemu našlo šest fudbalera iz Superlige Srbije, od čega dva iz Crvene zvezde a nijedan iz Partizana, ali i da tu nije samo jedan od putnika na SP u Kataru.

Iako je spisak dugačak, na njemu ovoga puta nije bilo mesta za Stefana Mitrovića. To jest, jeste za jednog, onog mlađeg, člana Crvene zvezde, ali je iskusni štoper Hetafea preskočen.

Na Mundijalu je Mitrović igrao samo na utakmici 2. kola protiv Kameruna (3:3) kada je ušao u drugom poluvremenu u 56. minutu umesto povređenog Strahinje Pavlovića.

Stefan Mitrović
foto: Starsport©

Kada je ušao, "Orlovi" su vodili 3:1 i bezrazložno napadali čak i kod 3:2 pa primili golove iz kontranapada. Mitrović se nije snašao najbolje u tim situacijama, pa se može pretpostaviti da ga je Piksi još tada "precrtao".

Srbija će 24. marta igrati protiv Litvanije u Beogradu, a onda je tri dana kasnije očekuje dosta teži ispit protiv Crne Gore u Podgorici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.