ŠTA OBEĆAVA DRAGAN DŽAJIĆ? Zvezdina legenda jedno može da GARANTUJE!
Dragan Džajić, Foto: Starsport

OVO JE NJEGOVA PORUKA

ŠTA OBEĆAVA DRAGAN DŽAJIĆ? Zvezdina legenda jedno može da GARANTUJE!

Izložio plan ako preuzme čelo FSS

Objavljeno: 19:05h

Posle Nemanje Vidića, javnosti se obratio i drugi kandidat za predsednika FSS, legendarni Dragan Džajić.

U emisiji "Oko magazin" na javnom servisu on je izneo svoj plan i program.

Džajić je prvo govorio o decenijama provedenim u Zvezdi

- Ne znam tačno i nemam statistiku da li je neko bio fudbaler i posle bio toliko u klubu. Ja sam 15 godina igrao, pa 25 bio tehnički direktor i onda šest godina plus godinu dana predsednik. Mislim da sam na neki način doprineo da Crvena zvezda bude to što jeste, a što mi je posebno drago jeste što sam posle karijere ostao da radim i učim u fudbalu, a usput su nas pratili rezultati koji su najveći u istoriji kluba.

O problemima sprskog fudbala...

- Veliki problemi su infrastruktura. Moramo na tome raditi. Ako želimo da igramo Evropu, ne samo Zvezda, moramo igrati na dobrim terenima. Moramo nastojati da svi klubovi već u februaru mesecu imaju terene koji dolikuju zemlji kakva je Srbija. Apsolutno sam zadovoljan koliko država za fudbal i za druge sportove. Mislim da ne postoji druga država koja želi da pomogne sportu. Mislim da sada fudbal ide u pravcu da se stadioni podižu u manjim sredinama

- Odgovoran sam čovek, uvek sam takav bio. Očekujem da svi damo doprinos, da pomognemo jednoj sporednoj stvari. Moram da kažem da smo mi u fudbalu postizali solidne rezultate, moramo da vodimo računa o tome da možemo da postižemo bolje rezultate.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.