BIVŠI KAPITEN ZVEZDE: Prošlo je vreme kad je Džajić trebalo da vodi FSS... Verujem u Vidićevu RUDARSKU energiju!
Dragan Džajić/Nemanja Vidić, Foto: Starsport©, © ATA Images

odabrao

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE: Prošlo je vreme kad je Džajić trebalo da vodi FSS... Verujem u Vidićevu RUDARSKU energiju!

Trebalo je Džaji dati šansu dok je bio na životnom i profesionalnom vrhuncu. Nažalost, tada su ga zaobilazili - smatra mladi trener

Objavljeno:

Glavni i za sada jedini kandidati za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić i Nemanja Vidić, u ponedeljak su na RTS-u pričali o svojim programima pred izbore koji će biti održani 14. marta.

Dotakli su se brojnih tema i izazvali reakcije fudbalske javnosti Srbije, ali ne samo Srbije. Na Tviteru se ovim povodom javio bivši fudbaler Crvene zvezde Mamamdu Mbođ, a oglasio se i bivši kapiten crveno-belih Ivan Gvozdenović.

Kako je rekao u intervjuu za 'Danas', raduje ga što su kandidati ljudi čija "imena odzvanjaju daleko van Srbije i našeg fudbala“.

Ivan Gvozdenović
foto: Saša Pavlić Koky

- Ja neću da se svrstavan ni na jednu stranu, mogu samo da kažem za kog od njih dvojice smatram da bi bio bolje rešenje u ovom trenutku. Posmatrajući ih isključivo i samo kroz sportsku perspektivu - rekao je Gvozdenović pa obrazložio mišljenje i o Džaji i o Vidi.

- Sa gospodinom Džajićem radio sam dugi niz godina, što kao član mlađih kategorija Crvene zvezde što kao njen prvotimac. Bio mi je direktor i predsednik, pa i lično znam koliko vlada stvarima van terena. Međutim, mislim da je prošlo vreme kada je trebalo da vodi srpski fudbal. Trebalo mu je dati šansu u mlađim godinama, dok je bio na životnom i profesionalnom vrhuncu. Nažalost, tada su ga zaobilazili - smatra trener Skenderbega (44).

Dragan Džajić
foto: FK Crvena zvezda

Logično, s druge strane mladost Vidića Gvozdenović vidi kao prednost, a ne manu.

- Kažu da nema dovoljno godina i nimalo iskustva u novom poslu, a ja baš mislim da je pravi trenutak za još jedan Vidićev početak. Jeste mlad, ali spreman je za predsednika Saveza. Verujem u njegove ideje. U Nemanjinu zdravu ambiciju i rudarsku energiju još više. Takođe, okupio je dobar tim saradnika. Ako bude izabran, njihova podrška i oslonac puno će mu značiti dok se bude hvatao u koštac sa problemima.

Nemanja Vidić
foto: Starsport©

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.