MILOJEVIĆ SE PRIBOJAVA TSC-A: Imaju jednog od najboljih trenera!
Miloš Milojević, Foto: Starsport

TEŠKO GOSTOVANJE

MILOJEVIĆ SE PRIBOJAVA TSC-A: Imaju jednog od najboljih trenera!

Pred crveno-belima novi zahtevan ispit

Objavljeno: 16:03h

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu gostuju TSC-u u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Trener srpskog šampionaMiloš Milojević izjavio je da TSC "ima dobrog trenera", i dodao da su "sve posložili i igrače dovodili na osnovu filozofije igre koju trener forsira".

- Imaju dobar tim i trenera, sve su posložili, vidi se da su i igrače dovodili na osnovu filozofije igre koju trener forsira. Istrpeli su i prebrodili početak, koji je bio malo teži, a sada naravno dolaze rezultati i lepa igra - rekao je Milojević.

Milojević je dodao i da je šef struge TSC-a Žarko Lazetić "jedan od najboljih srpskih trenera".

Milojević ga baš ceni... Žarko Lazetić
Milojević ga baš ceni... Žarko Lazetićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Generacijski smo tu, zajedno smo igrali u mlađim kategorijama. Dobro ga poznajem, znam koliko je posvećen i koliko dobro radi. Ekipe mu igraju iz godine u godinu sve bolje. Mislim da je našao sredinu koja isto te njegove ideje može da podrži, što je veoma bitno za trenera. Želim mu sve najbolje i da ih dovede do tog mesta do kog žele.

Trener Zvezde je izjavio i da Milunović i Katai neće biti u sastavu zbog povreda, dok će Eraković izostati zbog žutih kartona.

- Milunović je odsutan iz trenažnog procesa, bolje je nego što smo očekivali na osnovu videa i slika. Što se tiče Kataija, oporavak ide u dobrom smeru, priroda povrede je takva da to nije nešto ozbiljno, međutim nervira ga. Imamo prostora za malo rotacije, mislim da je Leković neko ko je dobro radio i bio odličan na pripremama. Imamo još 24 sata da odlučimo ko će defitinivno igrati - rekao je Milojević.

Meč između Zvezde i TSC-a na programu je u sredu od 18:30.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.