DRAGAN DŽAJIĆ SKORO PA SEO U FOTELJU: FS Vojvodine podržao stariju od 2 legende Crvene zvezde!
Dragan Džajić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

još 1

DRAGAN DŽAJIĆ SKORO PA SEO U FOTELJU: FS Vojvodine podržao stariju od 2 legende Crvene zvezde!

Računajući i delegate iz FS Zapadne Srbije i FS Regiona istočne Srbije, Džajić trenutno ima podršku 47 od 85 delegata

Objavljeno:

Fudbalski savez Regiona istočne Srbije i FS Vojvodine jednoglasno su pružili podršku Draganu Džajiću za predsednika FSS.

Računajući i delegate iz FS Zapadne Srbije, Džajić trenutno ima podršku 47 od 85 delegata, pa je sve izvesnije da će biti novi predsednik FSS. U ponedeljak je potvrdio kandidaturu.

- Fudbalski savez Regiona istočne Srbije zvanično podnosi kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FS Srbije, u mandatnom periodu 2022-2026. godine, za Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije, koja će biti održana 14. marta 2023. godine - stoji u saopštenju sa FS Istične Srbije.

Dragan Džajić, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: FK Crvena zvezda

Istočni region dostavio je potpise 12 delegata Izborne skupštine, s potpisima podrške Draganu Džajiću.

Počasnog predsednika Crvene zvezde potpisima su podržali Vladan Gašić, prvi čovek modernog Trajala i istočnog regiona, Zoran Ignjatović, predsednik FS RiS, Ivan Nikolić, prvi "disciplinac" Srbije, Dejan Branković, predsednik Organizacije trenere FS RiS, Miloš Mitrović, član Odbora za hitna pitanja, Stefan Babović, delegat Napretka, dr Vladan Miladinović Koska, predstavnik futsala, Marko Mihajlović, Novak Popović, Dragan Milentijević, Nenad Stanković i Nebojša Milićević, iz grupe sportskih radnika.

Džajić dobio je i podršku Fudbalskog saveza Vojvodine.

- Odbor za hitna pitanja FS Vojvodine na proširnoj sednici koja je održana elektronskim putem koji su uz članove Odbora za hitna pitanja FSV učestvovali i članovi Izvršnog odbora FSV i delegati u Skupštini FSS, data je jedinstvena podrška kandidaturi Dragana Džajića za predsednika FSS za mandat u periodu 2022-2026. godine - navodi se u saopštenu.

U međuvremenu, oglasio se Džajićev protivkandidat koji tek treba da potvrdi svoju kandidaturu, takođe legenda Crven zvezde, Nemanja Vidić.

Nemanja Vidić
foto: MM / PA Images / Profimedia

Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije održaće se 14. marta u Staroj Pazovi, sa početkom u 14 sati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.