MOJ SAN JE UMRO! Ranijerijeva izjava posle otkaza u Lesteru tera suze na oči! (VIDEO)
Foto: Fonet

Šteta!

MOJ SAN JE UMRO! Ranijerijeva izjava posle otkaza u Lesteru tera suze na oči! (VIDEO)

"Najviše od svega zahvalan sam fudbalskom klubu Lester. Avantura je bila neverovatna i zauvek će živeti u meni. Od srca sam zahvalan svima u klubu, svim igračima, saradnicima, svima koji su bili tu i deo onoga što smo postigli, ali najviše navijačima", istakao je Ranijeri
Objavljeno: 09:34h

- Juče je moj san umro. Posle euforije prošle sezone i osvajanja šampionske titule u Premijer ligi, sve o čemu sam sanjao bilo je da ostanem u Lesteru, klubu koji volim. Nažalost, to neće biti slučaj - rekao je 65-godišnji Ranijeri, preneli su britanski mediji.

On je zahvalio supruzi, porodici i saradnicima na podršci za vreme boravka u Lesteru.

- Najviše od svega zahvalan sam fudbalskom klubu Lester. Avantura je bila neverovatna i zauvek će živeti u meni. Od srca sam zahvalan svima u klubu, svim igračima, saradnicima, svima koji su bili tu i deo onoga što smo postigli, ali najviše navijačima. Od prvog dana ste me primili u svoja srca i voleli ste me. I ja volim vas. Niko mi nikada ne može oduzeti ono što smo zajedno ostvarili - naveo je Ranijeri.

Retki su treneri koji će dobiti ovakvu poruku od Murinja kakvu je dobio Ranijeri posle otkaza! (FOTO)

- Nadam se da o tome razmišljate nasmejani, kao što i ja uvek to činim. To je bilo vreme prepuno sreće i nikada ga neću zaboraviti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast da budem šampion sa svima vama - rekao je Ranijeri.

BONUS VIDEO: Simonović posle Galatasaraja

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.