REČI KOJE ĆE DALEKO ODJEKNUTI: Bivši selektor Srbije ima šta da kaže na Vidićev račun - da se nije kandidovao...
Nemanja Vidić, Foto: Starsport©

nema dilemu

REČI KOJE ĆE DALEKO ODJEKNUTI: Bivši selektor Srbije ima šta da kaže na Vidićev račun - da se nije kandidovao...

Sarađivali su tokom perioda u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 09:37h

Bivši selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je prokomentarisao izbor za predsednika FSS i kandidaturu legendarnog asa Zvezde i Junajteda, Nemanje Vidića.

Iskusni stručnjak je u intervjuu za Večernje novosti javno podržava kandidaturu svog nekadašnjeg kapitena iz Crvene zvezde za funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

- Svako ko želi dobro srpskom fudbalu složiće se – Vidić je najbolji kandidat - kaže nekadašnji selektor

- Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. marta - prve su reči nekadašnjeg selektora Srbije u intervjuu za Novosti.

Slavoljub  Muslin
Slavoljub Muslinfoto: Fonet / Aleksandar Levajković

Potom, još konkretnije.

- Svako ko je danas dobronameran i želi dobro srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi.

- Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek.. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apslutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala - zaključio je Muslin javljanje za Večernje novosti.

(Espreso/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.