Da li će mu Delije oprostiti? Bivši igrač Zvezde sahranio navijače Olimpijakosa, pa izjavio nešto što će naljutiti zvezdaše! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Otkud sad to?

Da li će mu Delije oprostiti? Bivši igrač Zvezde sahranio navijače Olimpijakosa, pa izjavio nešto što će naljutiti zvezdaše! (FOTO)

Ognjen Vranješ nastavio je da izaziva veliku pažnju grčke javnosti, ali i navijača bivšeg kluba
Objavljeno:

Ono zbog čega je ovaj njegov potez interesantan, jeste činjenica da je to uradio iako se zna da su navijači Olimpijakosa u bratskim odnosima sa Delijama, a on sam je veliki zvezdaš i postao miljenik navijača Zvezde kada je za vreme igranja u Šerifu protiv Dinama u Zagrebu nosio ispod dresa majicu "Delije Sever".

foto: Printscreen/Instagram/ognjen_vranjes

Ipak, za razliku od njih on ne smatra Olimpijakos bratskim klubom i njegove navijače.

- Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu, bio sam srećan kada sam posle matičnog Borca obukao crveno-beli dres. Zvezda će uvek biti moj klub, za nju ću sigurno i dalje da navijam, ali to ne mora automatski da znači da moram navijati i za Olimpijakos. Fotografijom koju sam postavio na Instagramu nisam želeo nikoga da uvredim, već da ohrabrim sve u mom sadašnjem klubu. Ako je neko fotografiju protumačio kao uvredu, to je njegov problem. Ja jednostavno poštujem dres kluba čije boje branim, a to je sada AEK. Ovde sam dočekan na najbolji mogući način i trudim se da se klubu revanširam koliko mogu i na terenu i van njega - ispričao je u razgovoru za "Blic", Vranješ.

On je demantovao da je zbog toga morao da ide na raport kod sportskog direktora AEK-a, Danijela Majstorovića.

Međutim, ove njegove reči će sigurno zasmetati Delijama.

BONUS VIDEO: Delije su ćutale 15 minuta, a onda je je zagrmela pesma!

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.