Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće... Sraman potez funkcionerke Rada! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Partizan.rs, Facebook/Jelena Polić

jel realno?

Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće... Sraman potez funkcionerke Rada! (FOTO) (VIDEO)

Povodom slučaja "Everton" oglasila se Jelena Polić, funkcionerka kluba i kapiten fudbalerki Rada
Objavljeno: 08:21h

Povodom ovog slučaja oglasila se Jelena Polić, funkcionerka kluba i kapiten fudbalerki Rada. Ona je na društvenim mrežama prokomentarisala zbivanja na po okončanju susreta na Banjici.

foto: Printscreen/Facebook

- Cela ova priča oko "velikog" igrača Evertona i dešavanja na utakmici Rad - Partizan je krajnje žalosna i pristrasna! Što ne kažete koliko je samo uvreda pomenuti "gospodin" Plačljivko uputio Nikoli Drinčiću tokom utakmice, što je udario Vladimira Rodića, pokazao srednji prsta navijačima??Ali neka smo mi svi rasisti i nacionalisti!Očigledno treba više da poštujemo tuđe nego svoje, da se ponosimo kada u jednoj "ozbiljnoj TITO" ekipi u startnoj postavi ima 7 stranaca! I onda lažne suze, lažna priča "Volim Srbiju i doživljavam je kao svoju kuću" Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće, psuj brazilsku majku i biće sve okej.... - napisala je Jelena Polić.

BONUS VIDEO - Igrači Zvezde i Partizana zajedno pevaju pred početak Derbija

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.