BAŠ SU LJUTI: Stanković jurio sudiju po terenu pa odbio da se pojavi na konferenciji!
Dejan Stanković, Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Nikako da im krene

BAŠ SU LJUTI: Stanković jurio sudiju po terenu pa odbio da se pojavi na konferenciji!

Novinarima se obratio predsednik Sampdorije Marko Lana

Objavljeno: 12:31h

Dejan Stanković je doživeo novi poraz sa Sampdorijom i propustio je šansu da uhvati priključak za ekipama koje su u sigurnoj zoni. Ovoga puta je bolji od njegove ekipe bio Empoli, a mogla je Sampdorija bar do boda, da VAR nije poništio gol koji su dali u poslednjim minutima sudijske nadoknade preko Omara Kulija.

Međutim, iz VAR sobe je signalizirano da je Gabijadini pre toga igrao rukom, pa je gol poništen.

Stanković i njegovi igrači su bili besni, jer su tražili da onda sudija pokaže na penal, jer su smatrali da je Gabijadini sapleten u kaznenom prostoru pre nego što je igrao rukom.

Međutim, arbitar nije svirao penal i Empoli je zabeležio trijumf.

Stanković je posle meča prema pisanju italijanskih medija jurio sudiju po terenu i rekao mu "mi igramo za svoj život".

Dejan Stanković
foto: EPA/Serena Campanini

Kako navode italijanski mediji, Stanković se posle utakmice nije pojavio na konferenciji za medije, a novinarima se obratio predsednik kluba Marko Lana, koji je takođe bio besan na sudiju.

- Igrači su besni i umorni. Želim da im čestitam jer su igrali sjajnu utakmicu. Ovo je još jedna diskutabilna odluka protiv nas. Uvek smo bili tihi, ali sada smo umorni i besni, jer su momci izuzetno posvećeni i rade sjajan posao. Videti da je sve to protraćeno zbog sporne odluke mnogo boli. Igramo svaki meč za svoj život. Momci su bili besni u tunelu, ubeđeni su da mogu da izbore opstanak, ali postaje teško ako sudija donosi odluke protiv nas. Tim je pokazao da smo živi, ali povratak kući bez bodova je razočaravajući - rekao je prvi čovek kluba.

Sampdorija će u sledećem kolu u nedelju od 12.30 igrati protiv Udinezea, trenutno je na 19. mestu, u zoni ispadanja, sa 9 bodova, 7 manje od Sasuola koji je u sigurnoj zoni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.