VLAHOVIĆ DO KRAJA JANUARA U PREMIJER LIGI? Velikan u problemu sa napadačima, Srbin rešenje (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

BOMBA!

VLAHOVIĆ DO KRAJA JANUARA U PREMIJER LIGI? Velikan u problemu sa napadačima, Srbin rešenje (FOTO)

Engleski klub je u trci sa vremenom, ali konkurencija će mu biti minhenski Bajern koji je odavno pokazao interesovanje za Dušana

Objavljeno:

Arsenal je od prošlog leta jurio Mihajla Mudrika (22), ali je na kraju Ukrajinac u transferu teškom 100.000.000 evra prešao iz Šahtjora u Čelsi.

"Tobždije" su u nedelju u derbiju Severnog Londona pobedile Totenhem 2:0 i sada na prvom mestu imaju osam bodova više od Mančester sitija.

Fudbaleri Arsenala
Fudbaleri Arsenalafoto: EPA/ Vince Mignott

Ipak, kako bi se titula Premijer lige vratila u vitrine kluba koji vodi Mikel Arteta potrebno je hitno pojačanje u špicu, a rešenje je Dušan Vlahović (22)!

Engleskom velikanu hitno treba napadač jer španski stručnjak koristi samo Edija Nketiju pošto je Gabrijel Žezus povređen.

Mikel Arteta
Mikel Artetafoto: EPA/Neil Hall

Juventus je postavio cenu za reprezentativca Srbije koji je od Svetskog prvenstva u Kataru van terena i nije prošao ni pripreme "stare dame".

Nije samo tim sa stadiona Emirejtes u trci za Beograđanina pošto je interesovanje odavno pokazao i minhenski Bajern.

Fudbaleri Bajerna
Fudbaleri Bajernafoto: EPA/Filip Singer

Nekadašnji as Fiorentine i Partizana do sada je ove sezone u dresu bjanko-nera odigrao 15 utakmica, postigao sedam golova uz dve asistencije.

Podsetimo, Vlahović je u Torino stigao u januaru prošle godine za 81.600.000 evra i do sada je upisao 36 nastupa, 16 pogodaka i četiri asistencije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.