ŠVEĐANIN JEDVA SMOGAO SNAGE DA SE OGLASI: Imam toliko uspomena na Mihu, verovao je u mene kao niko!
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

potresan intervju!

ŠVEĐANIN JEDVA SMOGAO SNAGE DA SE OGLASI: Imam toliko uspomena na Mihu, verovao je u mene kao niko!

Fudbaler slomljen zbog smrti nekadašnjeg trenera i velikog prijatelja

Objavljeno: 19:27h

Mnogi još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da Siniša Mihajlović nije među nama, a iz dana u dan stižu poruke koje pokazuju koliko je legendarni srpski fudbaler i trener bio pre svega veliki čovek, a potom i fudbalski majstor i stručnjak.

Jedan od onih kojima je jako teško pala njegova smrt je i švedski reprezentativac Matijas Svanberg.

On je zahvalan Mihi za sve što je naučio od njega...

Mladi vezista Volfsburga u razgovoru za "Korijere di Bolonja" govorio je Sinišu u superlativu i emotivnim rečima oprostio se od bivšeg trenera.

Matijas Svanberg
Matijas Svanbergfoto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

- Bio je jedinstven. Radio sam sa njim tri i po godine i nijedna reč ne može da opiše njegovu važnost za moju karijeru. Reakcije na njegovu smrt naterale su me da shvatim koliko je bio velik. Verovao mi je i rekao mi je kako mogu da napredujem kao fudbaler. Nikada nema lakih i mirnih dana, uvek morate da budete potpuno fokusirani - rekao je Svanberg.

Legendarni srpski fudbaler je preminuo 16. decembra posle višegodišnje borbe sa leukemijom. Njegov prerani odlazak ostavio je prazninu u svim srcima pa je tako posebno pogođen i mladi Šveđanin koji je sa njim sarađivao u Bolonji.

Siniša Mihajlović
foto: Massimo Percossi / Zuma Press / Profimedia

- Imam toliko uspomena, imali smo dugo i lepo zajedničko putovanje. Kad sam odlazio u Nemačku, poželeo mi je sve najbolje i rekao mi da je naše druženje bilo izvanredno. Krenuli smo svojim putem kao dva prijatelja, a ne kao dvoje ljudi koji su radili zajedno - jasan je bio Šveđanin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.